Τρία στα τρία η Δόξα Βύρωνα

Πηγή: onsports.gr

Μπροστά σε 1.500 φιλάθλους η ομάδα του Βύρωνα επικράτησε εύκολα του Μοσχάτου κι έκανε το «τρία στα τρία» στον ένατο όμιλο των play off για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Αν και το αποτέλεσμα δείχνει ότι η Δόξα Βύρωνα είχε εύκολο έργο, χρειάστηκε να έρθει το 71’ του παιχνιδιού για να ανοίξει το σκορ ο Φώσκολος ενώ στο 77’ ο Ζαφειράκης με πλασέ έκανε δυο τα τέρματα των γηπεδούχων και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη τους. Έτσι, η Δόξα Βύρωνα είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στη Γ’ Εθνική και την επιστροφή της στις Εθνικές κατηγορίες μετά από αρκετά χρόνια προσμονής.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ: Μπόκος, Κριεμμάδης, Κατσούδας (41’ Ψωμάς), Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Υφαντής, Γκουντελίτσας (67’ Χαλβατζής), Παπατζήμας (56’ Ζαφειράκης), Ταμπουράκης, Φώσκολος, Λουσαράκης

ΜΟΣΧΑΤΟ: Αθανασόπουλος, Μωραϊτης, Καράμπελας, Μπάλλα, Λαλιάνι (84’ Αλτόγλου), Τσάνης, Τσίτσης (73’ Παππάς), Στούπης, Κοντοπάνος, Ντάφλας, Ντονέ (87’ Καρκαβίτσας)

Πηγή εικόνας: sportifico.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια