Έτοιμες να φύγουν από τον Αθηναϊκό οι πρωτοκλασάτες παίκτριες

Πηγή: weplayball.gr

Την πόρτα της εξόδου ανοίγουν σιγά σιγά οι παίκτριες του Αθηναϊκού αφού το μέλλον στην ομάδα είναι αβέβαιο ενώ υπάρχει παντελής έλλειψη επικοινωνίας με τους διοικούντες.

Σε πρόσφατες συνεντεύξεις τους σε sites η Αφροδίτη Κοσμά και η Λολίτα Λύμουρα φάνηκαν απογοητευμένες με τις εξελίξεις στην ομάδα και τη στάση της διοίκησης τόσο κατά τη διάρκεια της χρονιάς όσο και μετά το τέλος της περιόδου. Έτσι αμφότερες σκέφτονται να αποχωρήσουν από την ομάδα αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Το ίδιο συμβαίνει και με τη Ζωή Κεχαγιά ενώ υπάρχει ερωτηματικό για το μέλλον των υπολοίπων. Ηδη πάντως οι παίκτριες έχουν έρθει σε επαφές και συζητήσεις με άλλες ομάδες από την Ελλάδα ενώ όσες εκπροσωπούνται από κάποιον μάνατζερ σκέφτονται και τη λύση του εξωτερικού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Kostas Stefanakis

με την καΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟς ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ,ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕς ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ 2 ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ;ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΛΕΝΓΞΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΕΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ;ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑ 1 ΤΟΣΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.