Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Βύρωνα: Βράβευση εθελοντών

Πηγή: spay.gr

Τον Πρόεδρο του  Συνδέσμου Προστασίας Ανάπτυξης & Υμηττού(ΣΠΑΥ)Νίκο Χαρδαλιά, Δήμαρχο Βύρωνα, τον τέως Αντιπρόεδρο του ΣΠΑΥ Νίκο Λεβετσοβίτη καθώς και τον τέως Διευθυντή του Συνδέσμου Βασίλη Νομικό, βράβευσε ηΕθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Βύρωνα για την πολύχρονη προσφορά τους στην προστασία του βουνού και τη διάδοση του εθελοντισμού δασοπροστασίας. Οι τιμητικές απονομές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο τελετής βράβευσης των εθελοντών του Βύρωνα καθώς και εκπροσώπων άλλων εθελοντικών ομάδων, παρουσία του Υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Βασίλειου Παπαγεωργίου, στις 12 Απριλίου στον πολυχώρο «Άστρα».

Στο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ επεσήμανε τη δέσμευση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για επίλυση του θέματος της ασφάλισης των εθελοντών. Σε ό,τι αφορά τα κονδύλια για την Πολιτική Προστασία σημείωσε ότι αν και είναι μειωμένα σε σχέση με άλλες χρονιές, φέτος αναμένεται να δοθούν από την πολιτεία νωρίτερα.

Ως «εθελοντή της χρονιάς» ανακήρυξε το μέλος της, Αθανάσιο Νίτσιο, η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Βύρωνα ενώ ο επικεφαλής της Σταύρος Σαλαγιάννης τίμησε τους εκπροσώπους των εθελοντικών ομάδων δασοπροστασίας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, από τη Βάρη, τον Παπάγο-Χολαργό, την Ηλιούπολη, την Καισαριανή, τη Ροδόπολη και τον Άγιο Στέφανο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια