Πολύ σκληρός για να πεθάνει!

Πηγή: Athinaikos F.C. 1917

Ο Αθηναϊκός κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος του αποτέλεσμα και να πάρει το εισιτήριο για τους τέσσερις του κυπέλλου Αθηνών. Ο Άγιος Ιερόθεος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της άμυνας και προηγήθηκε νωρίς μόλις στο 11 λεπτό. Ο Αθηναϊκός προσπαθούσε να ισοφαρίσει με τους Μπιτιλη και Ζαφειράκη αλλά δεν ήταν αρκετή η προσπάθεια καθώς έδειχναν εμφανώς κουρασμένοι.

Στο δεύτερο μέρος ο Αθηναϊκός ανοίχτηκε με αποτέλεσμα να δεχτεί και δεύτερο γκολ στο 60 με αποτέλεσμα να αδειάσει το γήπεδο! Ο αγώνας όμως δεν έμεινε εκεί ο πρωταγωνιστής της επιτυχίας Παύλος Μπιτιλης με δυο γκολ στο 80 και στο 88 στέλνοντας τους φίλους του Αθηναϊκού στα ουράνια! Στην παράταση ο Αθηναϊκός έχει άλλη εντελώς ψυχολογία και καθάρισαν το ματς με τους Μπελερι και Σπερτο κάνοντας το 4-2.

Για τον Αθηναικο αγωνστικαν οι: Μηλιώνης, Μπίνας, Αραμπάς (46′ Σπαρτός), Αλεξόπουλος (46′ Βουρλούμης), Στρατής, Ζίζηλας (83′ Κοτίτσας), Μπιρμπίλι, Μπελέρι, Σταύρου, Ζαφειράκης, Μπίτιλης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια