Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Πηγή: dimosbyrona.gr

Την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου τιμά και φέτος ο Δήμος Βύρωνα. Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώνονται τη Δευτέρα με την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, στις 10.30 το πρωί της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί η Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Αγ. Τριάδας Βύρωνα.

Στη συνέχεια, θα ψαλλεί η επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης (πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης) και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με τη μαθητική παρέλαση, συνοδεία της μπάντας των Προσκόπων της Τοπικής Εφορείας Βύρωνα-Καισαριανής, η οποία θα περάσει μέσω των οδών Κωνσταντιλιέρη, Ερυθραίας και Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Να σημειωθεί ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς από τις οποίες διέρχεται η παρέλαση πρόκειται να διακοπεί λίγο μετά τις 10.30 μέχρι τη μία το μεσημέρι περίπου, γεγονός που επηρεάζει και την κυκλοφορία των ΜΜΜ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια