Απρόσμενη γκέλα για Δόξα Bύρωνα… 2-2 με Αττικό

Πηγή: topiko24.gr

Θύμα του Αττικού έπεσε και η πρωτοπόρος Δόξα Βύρωνα, αφού στην μεταξύ τους αναμέτρηση οι δύο ομάδες έληξαν ισόπαλες 2-2.

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 32′ με τον Ασαμόα, όμως στην αμέσως επόμενη φάση ο Ζίζηλας πέτυχε το 1-1. Στο 49′ οι παίχτες της ομάδας του Κολωνού πήραν εκ νέου το προβάδισμα, έπειτα από πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Αγαλιανός. Η Δόξα όμως φάνηκε πως δεν ήθελε με τίποτα να χάσουν και στο 70′ ο Ψαρής έγραψε το τελικό 2-2, ο οποίος είχε περάσει λίγα λεπτά πριν στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά από την ισοπαλία αυτή η Δόξα έχασε την διαφορά των 6 πόντων από τον συντοπίτη της Αθηναϊκό, όμως ακόμα έχει την διαφορά ασφαλείας των 4 πόντων. Αντίθετα ο Αττικός, ξεκόλλησε από την τελευταία θέση, όμως έχει ακόμα 4 πόντους διαφορά, ώστε να μπορέσει να πιάσει μία θέση για τα μπαράζ παραμονής.

ΔΟΞΑ: Τσαβδαρίδης, Κρυεμάδι, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Γκουντελίτσας, Χαλβατζής (61′ Ψαρρής) Σταθακόπουλος (37 Παπαντζίμας)Ταμπουράκης, Κασσιανός (46′ Υφαντής), Λουσαράκης

ΑΤΤΙΚΟΣ: Σιγάλας, Τζωρτζάτος, Γραμματικόπουλος, Συριόπουλος Σ., Τζαβέλας, Παπαβασιλείου, Τσόκας (46′ Τσαγκαβέλης), Συριόπουλος Δ. (90′ Κασούνης), Αγαλιανός (70′ Παπά), Συμεωνίδης, Ασαμόα

Πηγή εικόνας: doxavirona.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια