Διάνα Ηλιούπολης – Α.Σ. Αθηναϊκός 0-2

Πηγή: skaouter.gr

Ξεδιπλώνοντας στο γήπεδο Ηλιούπολης Β’ την ποιότητα που διαθέτει σαν ομάδα ο Αθηναϊκός έκανε το χρέος του και πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στη τοπική Διάνα.

Στο α’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Καλοπήτα μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 2′. Ο Ρεντζής έστρωσε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο επερχόμενος Μπίτιλης είδε του σουτ που επιχείρησε να καταλήγει στην αγκαλιά του Κουρουπάκη. Στο 10′ ο Ρεντζής σούταρε όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε σταθερά, κάτι που δεν κατάφερε να πράξει στο 23′. Συγκεκριμένα, ο Ντε Μπαρτόλο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κορρές που πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Αυτό το τέρμα τόνωσε την αυτοπεποίθηση των «τζιαλορόσι» οι οποίοι είχαν ακόμη μια ευκαιρία στο 31′ με το Τζέκο να σουτάρει και τον Κουρουπάκη να μπλοκάρει. Λίγο πριν την εκπνοή του α’ μέρους, η ομάδα του Γιάννη Χατζηράπτη ζήτησε πέναλτι. Ο Χουδράς βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος σε μονομαχία που είχε με τον Ντε Μπαρτόλο, όμως ο Φωτόπουλος υπέδειξε τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη, το σκηνικό παρέμεινε ίδιο, με τους «λόρδους» να έχουν την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και τους γηπεδούχους να προσπαθούν με ανορθόδοξο τρόπο να ισοφαρίσουν. Στο 57′ ο Τζέκο επιχείρησε σουτ μέσα από την περιοχή του Κουρουπάκη, όμως ο νεαρός πορτιέρο είδε την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 61′ ο Ηλίας Καλοπήτας αποφάσισε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Μάριο Ζελέκου θέλοντας με αυτό τον τρόπο να φρεσκάρει την επιθετική γραμμή της ομάδας του. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο 19χρονος άσος δικαίωσε τον έμπειρο τεχνικό για την επιλογή του. Συγκεκριμένα, ο Δρυμούσης βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή τον νεαρό μεσοεπιθετικό ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε με τους φιλοξενούμενους να κατεβάζουν ταχύτητα και να παίρνουν ένα εύκολο «τρίποντο». Το σωματείο από την Ηλιούπολη ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού στο 83′ αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο ο Α. Απέργης κι ενώ είχαν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές από τον Γιάννη Χατζηράπτη. Βοηθοί του Φωτόπουλου ήταν οι Τσαγκάρης και Αθανασόπουλος.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Χατζηράπτης): Κουρουπάκης, Βογιαντζόπουλος, Στουτζιέννι, Λίτσας (46′ Μπαλαφούτης), Απέργης Α., Μιχαηλίδης (82′ Λουτσάι), Απέργης Ν., Χουδράς, Παναγόπουλος (71′ Μαντούκας), Ματσάγγος , Αναστασάκης.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μηλιώνης, Βλαχογιάννης, Γαβριήλ, Κούρος, Κορρές, Πέλλας, Τζέκο (77′ Μανταδάκης), Ντε Μπαρτόλο, Ρεντζής (61’Ζελέκου), Μπίτιλης (66′ Ζαμπαράς), Δρυμούσης.

Πηγή εικόνας: sportifico.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια