H νέα γενιά του Βύρωνα με δύο ομάδες στα τελικά

Πηγή: volleynews.gr

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ αλλά η είσοδος δύο ομάδων του Βύρωνα στο φάιναλ-4 αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι δύο σύλλογοι στο γυναικείο βόλεϊ.

Στο μικρό τελικό η Ένωση Βύρωνα νίκησε τους Νέους Βύρωνα από τις οποίες όμως βγήκε η καλύτερη λίμπερο της τελικής φάσης που ήταν η Έλενα Μανιατογιάννη.

Να σημειωθεί πως και η MVP της διοργάνωσης, η διαγώνια του Παναθηναϊκού Ανθή Βασιλαντωνάκη προέρχεται από την Ένωση Βύρωνα.

Η Ένωση Βύρωνα παρότι έχασε το 1ο σετ στη συνέχεια πήρε τη νίκη με 3-1 σετ στο μικρό τελικό από τους Νέους Βύρωνα και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΠΑΑΑ.

Διαιτητές: Πρέντζας, Ράντσιου. Γραμματεία: Ανδροπούλου

Τα σετ: 25-15, 08-25, 10-25, 21-25

ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ (Σωτηρόπουλος): Μπανίκα Σ., Μπανίκα Λ., Αναγνώστου, Ποδαρά, Γενιτσαρίδη, Πατεράκη / Σούρα (λ), Μεϊμάρη, Πασσά, Θωμοπούλου, Γωγούσου, Μάνιου.

ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ (Παπαδούρης): Ακριτίδου Κ., Παπασταύρου, Ντούρου, Τσαϊκόφσκι Λ., Τσαϊκόφσκι Ρ., Ακριτίδου Σ. / Μανιατογιάννη (λ), Ντότη, Μάρη, Χατζηαγγελή Γ., Κουτέλη, Χατζηαγγελή Σ.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Βύρωνα:

Η διοίκηση της Ένωσης Βύρωνα συγχαίρει την ομάδα των νεανίδων για την τρίτη θέση που έλαβε στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ νικώντας την αντίστοιχη ομάδα των Νέων Βύρωνα στο μικρό τελικό με 3-1 σετ.

Οι ομάδες μας πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα υποδομών και η επιτυχία αυτή προστίθεται στην 3 Πανελλήνια θέση των κορασίδων μας το 2012 και το 2011 αντίστοιχα.

Επίσης θυμίζουμε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων το 2006-2007 τη πρώτη θέση το 2004 -2005 & 2005-2006 στην ΕΣΠΑΑΑ στις νεάνιδες και την πρώτη θέση στην ΕΣΠΑΑΑ στις παγκορασίδες το 1999-2000.

Αναμφίβολα μέσα από αυτές τις διακρίσεις και τις πιο παλιές ακόμη βγήκαν αθλήτριες όπως η Βάσω Καραντάσιου οι αδελφές Χριστοδούλου η Γιακουμή κ.α. με πιο πρόσφατη την Βασιλαντωνάκη.

Μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους όχι μόνο οι συνδημότες μας αλλά από όλη την Αθήνα έρχονται σε εμάς για να μάθουν τα μυστικά του βόλλευ.

Αυτά για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι Νέοι…

Πηγή εικόνας: Sofia Vasilantonaki

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια