Α.Σ. Αθηναϊκός – Ειρήνη Πετρούπολης 4-0

Πηγή: stoplekto.gr

Δίχως να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία ο Α.Σ. Αθηναϊκός επικράτησε εύκολα με 4-0 της Ειρήνης Πετρούπολης επιστρέφοντας με αυτό το τρόπο στις νίκες. Το ιστορικό σωματείο, έχοντας στη σύνθεση του τον Παναγιώτη Κούρο που αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες, μπήκε από τα πρώτα λεπτά αποφασισμένα στον αγωνιστικό χώρο… πνίγοντας τον αντίπαλο.

Μόλις στο 5′ ο Ντε Μπαρτόλο εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και ο Κορρές που νίκησε τους πάντες στον αέρα με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους «λόρδους». Αυτό το τέρμα απέβαλε το άγχος από τις προσπάθειες των γηπεδούχων οι οποίοι στη συνέχεια αύξησαν την πίεση τους. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του α’ μέρους, η ομάδα του Βύρωνα «κλείδωσε» τη νίκη, καθώς ο Ρεντζής εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη σέντρα του Μπίτιλη και με δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Τσεπέρκα γράφοντας το 2-0. Στο 73′ ο Δρυμούσης μετά από όμορφη ατομική ενέργεια ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 85′ ο Ζαμπαράς. Στο 87′ ο Ζελέκου θα μπορούσε να είχε σημειώσει το 5-0, όμως ο νεαρός μεσοεπιθετικός είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Τσεπέρκα.

Χωρίς η προβλήματα η διαιτησία των Νιδριώτη, Σαμοϊλη και Γεωργή.

Α.Σ. ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μηλιώνης, Βλαχογιάννης, Γαβριήλ, Κούρος, Κορρές, Πέλλας, Τζέκο (55′ Ζελέκου), Ντε Μπαρτόλο, Ρεντζής (70′ Μανταδάκης), Δρυμούσης (73′ Ζαμπαράς), Μπίτιλης.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Νίκος Φούσκας): Τσεπέρκας, Κατσίπης, Κούλα, Ψηλός, Δούμας Γ. (46′ Δούμας Π.), Βαφειάδης Ε., Λιόντος, Μανδαμαδιώτης (64′ Λάμπρου), Βαφειάδης Δ., Τερζής, Αρκιτσάκος (46′ Σκούρτης).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια