Πρόεδρος του ΣΠΑΥ για 6η συνεχόμενη θητεία ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς

Με συντριπτική πλειοψηφία και μετά από μυστική ψηφοφορία εξελέγη Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) για 6η συνεχόμενη θητεία ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Γ. Χαρδαλιάς,στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου που διεξήχθησαν στα γραφεία του, Λ. Καρέα 12, στις 29 Ιανουαρίου 2013. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος (Ηλιούπολη) και τακτικά μέλη οι Ανδρέας Γκιζιώτης (Αγ. Παρασκευή),Βασίλειος Γούλας (Κορωπί) και Ελένη Ευαγγελοπούλου (Παπάγου-Χολαργού). Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Μανώλης Κωνσταντακόπουλος (Αγ. Παρασκευή) και Παναγιώτης Σωτηρόπουλος (Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη).  Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής εξελέγη ο τέως Δήμαρχος Χολαργού Δημήτριος Νικολάου (Παπάγου-Χολαργού) και μέλη οι  Στυλιανός Θεοδοσόπουλος (Γλυφάδα) και Σίμος Πολυχρονάκης (Καισαριανή).

Την ενωτική διάθεση και το κλίμα συνεργασίας μεταξύ όλων των μελών του ΔΣ για το σύνολο των δράσεων που αφορούν στον Υμηττό, πέρα από κομματικούς και παραταξιακούς προσανατολισμούς, χαιρέτισε ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Νίκος Χαρδαλιάς: «Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι στα ζητήματα που αφορούν στην προστασία του Υμηττού και του περιβάλλοντος όλοι οι Δήμοι – μέλη και οι Δήμαρχοι αφήνουν στην άκρη τις οποιεσδήποτε διαφορετικές προσεγγίσεις σε επιμέρους θέματα. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ενώνουμε τις δυνάμεις μας έτσι ώστε μαζί με τις εθελοντικές μας ομάδες να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε και να αναδείξουμε το βουνό του Υμηττού.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου και τους 11 συναδέλφους Δήμαρχους που ομόφωνα στήριξαν την υποψηφιότητά μου και για την εμπιστοσύνη τους αλλά και για τη συνεργασία που έχουμε αυτά τα δέκα χρόνια και να καλέσω και τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να συνεργαστούμε προς όφελος των εθελοντικών μας ομάδων και των πολιτών, στα περιβαλλοντικά ζητήματα που άπτονται του Υμηττού, που αποτελεί και τον τελευταίο πνεύμονα πρασίνου στην Αττική».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια