Επέστρεψε στην κορυφή η Δόξα Βύρωνα

Πηγή: topiko24.gr

Δεν κράτησε πολύ η απουσία της Δόξα Βύρωνα από την κορυφή της Α΄ ΕΠΣΑ, καθώς εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα του Αθηναϊκού και με το 2-0 επί του Καματερού στο δημοτικό του Βύρωνα πάτησε και πάλι στην πρώτη θέση.

Το συγκρότημα του κ. Σταυρακόπουλου έδειξε να μην επηρεάζεται από την απώλεια του ντέρμπι την περασμένη βδομάδα και τελικά έφτασε στην κατάκτηση των τριών πόντων που την έφερε ξανά δε θέση οδηγού στην διοργάνωση.

Το σκορ για τους «Μπλε» άνοιξε ο Χρήστος Παπαδόπουλος στο 19’ για το 1-0 που έβαλε τις βάσεις να την νίκη. Στην επανάληψη το τρίποντο κλείδωσε ο  Λουσαράκης, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 51’.

ΔΟΞΑ: Τσαβδαρίδης, Κρυεμάδι, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλιάς, Υφαντής, Κατσιγιάννης (61΄Ζαφειράκης), Χαλβατζής, Ταμπουτάκης (75’ Γκουντελίτσας), Κασσιανός (46’ Φώσκολος), Λουσαράκης

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Αποστόλου, Ανδριτσόπουλος, Μαστρογιαννάκης, Τρούπης, Θεοδωρακόπουλος, Κλωνάρης, Σπυρόπουλος, Μιχαλόπουλος, Γεγες (58’ Μόσχος), Σαββάκης (74’ Πιπίνης), Καραχάλιος (46’ Καζατζής)

Πηγή εικόνας: Babis Zacharopoulos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια