Πανερυθραϊκός – Α.Σ. Αθηναϊκός 1-0

Πηγή: athinaikosfc.gr

Την ήττα με 1-0 γνώρισε αυτή τη φορά ο Α.Σ. Αθηναϊκός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανερυθραϊκό. Παρ’ όλα αυτά την παράσταση στο συγκεκριμένο ματς δεν την έκλεψαν οι ποδοσφαιριστές, αλλά η προκλητική διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου που φρόντισε μα τις αποφάσεις του να… τσεκουρέψει για τα καλά τους «λόρδους». Αρχικά, ο Αθηναϊος ρέφερι στο 16’ υπέδειξε λανθασμένα φάουλ εκτός περιοχής υπέρ των «κόκκινων» ενώ στη συνέχεια της φάσης οι γηπεδούχοι κέρδισαν το πέναλτι το οποίο έκρινε το παιχνίδι. Συν τοις άλλοις, με τη λήξη της αναμέτρησης, υπήρξαν στοχεύμενες αποβολές στους Βουρλούμη και Καφαλίδη ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο με επιτυχία το έργο του.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα του Ηλία Καλοπήτα μπήκε δυνατά στον γήπεδο χάνοντας σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 6’. Ο Μπίτιλης επιχείρησε το σουτ, η μπάλα ωστόσο δεν έκανε το χατίρι στον επιθετικό του Αθηναϊκού καθώς κατέληξε στα χέρια του Μολφέση. Στη συνέχεια ο σύλλογος των βορείων προαστίων ισορρόπησε και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 17’. Συγκεκριμένα, σε εκτέλεση φάουλ του Παπάζογλου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ρεντζή και ο Μάνταλος χωρίς δεύτερη σκέψη υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πάπαζογλου ο οποίος ευστόχησε για το 1-0. Στην επανάληψη, η συνεχής βροχόπτωση σε συνδυασμό με τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο δεν βοήθησε ώστε να παιχτεί ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι τέλος.

Ωστόσο, στο 3’ των καθυστερήσεων τα αίματα άναψαν, όταν ο Φούντας έπεσε μα τα δυο πόδια πάνω στον Βουρλούμη θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα του ακραίου οπισθοφύλακα των «λόρδων». Στη συνέχεια, ο παίκτης του Αθηναϊκού απώθησε τον 25χρονο μέσο ενώ λίγο αργότερα δημιουργήθηκε γενική σύρραξη με τους παίκτες των δυο ομάδων να πιάνονται στα χέρια. Τη στιγμή που τα πνεύματα ηρέμησαν, ο Μάνταλος υπέδειξε τέσσερις (!) κόκκινες κάρτες, δυο σε κάθε ομάδα. Για τον Πανερυθραϊκό αποβλήθηκαν οι Φούντας για σκληρό μαρκάρισμα και Γλυνός για αψιμαχία που είχε με τον Καφαλίδη. Ενώ για τον ιστορικό σύλλογο του Βύρωνα την κόκκινη αντίκρισαν οι Βουρλούμης και Καφαλίδης.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μολφέσης, Τριανταφύλλου (25’ Γλυνός),  Γκριτζάς, Σαξαναίδης Γκόλλιας, Χατζής, Λάσκαρης, Αντωνιάδης (λ.τρ. 81’ Φούντας), Κοπάνι, Παπαθανασίου (46’ Σπυρόπουλος), Παπάζογλου.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μηλιώνης, Παπαχειμώνας (80’ Τζανετής), Βουρλούμης, Γαβριήλ, Κορρές, Καφαλίδης, Πέλλας (58’ Λεβέντης), Ντε Μπαρτόλο, Ρεντζής (46’ Μανταδάκης), Μπίτιλης, Δρυμούσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια