Ανακοίνωσε Λειβάδη ο Αθηναϊκός

Πηγή: gazzetta.gr

Ο Αθηναϊκός ανακοίνωσε τον νέο τεχνικό της ομάδας Γιώργο Λειβάδη, που δήλωσε χαρούμενος κι ευχήθηκε να καταφέρουν να κατακτήσουν τους στόχους που έχουν θέση για τη φετινή σεζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

«H Διοικούσα Επιτροπή του SONY Αθηναϊκού Α.Σ.Β. με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Λειβάδη, ο οποίος αναλαμβάνει την γυναικεία ομάδα μας.

Ο έμπειρος προπονητής πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Αθηναϊκό την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, γνώρισε τις νέες του παίκτριες και ξεκίνησε έτσι η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Ζευγώλης με τον οποίο στην τεχνική ηγεσία, η ομάδα μας έφτασε τις 105 συνεχόμενες νίκες και μπήκε στο βιβλίο Γκίνες, θα παραμείνει στην οικογένεια του Αθηναϊκού, καθώς αναλαμβάνει χρέη τεχνικού Διευθυντή.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού θέλει να εκφράσει δημοσίως τις ευχαριστίες της στα δύο μέλη του προπονητικού επιτελείου, τους κ. Κώστα Θαλασσινό και κ. Δημήτρη Μητρόπουλο για την έως τώρα εξαιρετική συνεργασία των δύο πλευρών.

Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στον Γιώργο Λειβάδη και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αθηναϊκού».

«Πρωτάθλημα και Κύπελλο»

Ο νέος τεχνικός του Αθηναϊκού ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Αθηναϊκό και εύχομαι μαζί με τα κορίτσια να καταφέρουμε να κατακτήσουμε τους στόχους της ομάδας. Αισθάνομαι λιγάκι περίεργα που έφυγα από μία μεγάλη ομάδα και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ήρθα σε μία επίσης μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Αθηναϊκός. Πιστεύω όμως ότι θα φύγουν γρήγορα αυτά τα συναισθήματα και είμαι έτοιμος να επικεντρωθώ στον Αθηναϊκό και να βοηθήσω την ομάδα».

… για τους στόχους: «Φυσικά στόχος του Αθηναϊκού είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Η ομάδα έχει 12 πάρα πολύ καλές παίκτριες και κάνουν ένα καλό σύνολο. Είμαι σίγουρος ότι τώρα που έχει αποβληθεί από το μυαλό τους το άγχος του αήττητου θα αποδώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια