Συνάντηση της Διαδημοτικής Συντονιστικής Επιτροπής για τη Διάσωση του Υμηττού με τη γραμματέα του Υφυπουργού Υποδομών

Αντιπροσωπεία της Διαδημοτικής Συντονιστικής Επιτροπής για τη Διάσωση του Υμηττού, δέχθηκε στο γραφείο της, η γραμματέας του Υφυπουργού Υποδομών, κ. Ακριτίδου Μαργαρίτα, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου. Επίσης παρευρέθηκαν  εκπρόσωποι  κινήσεων πολιτών από Ηλιούπολη, Βύρωνα, Καισαριανή και Αργυρούπολη, εκπρόσωπος της ΕΜΔΥΔΑΣ, εκπρόσωπος της ΜΟnuMENTA, εκπρόσωπός της Green Attack και εκπρόσωπος της Κίνησης Πολιτών Ηλιούπολης.

Η «Διαδημοτική» κατέθεσε υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις της σχετικά με το έργο «Νέοι Αυτοκινητόδρομοι Αττικής» το οποίο πρωτοκολλήθηκε και θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Μαγκριώτη.

Η κ. Ακριτίδου δέχτηκε ευχαρίστως να μεταφέρει τις απόψεις της «Διαδημοτικής» στον κ. Μαγκριώτη και πρότεινε ανανέωση του ραντεβού μετά τις γιορτές, αυτή τη φορά με τον ίδιο τον Υφυπουργό, προκειμένου να συζητηθούν αναλυτικά οι θέσεις της Επιτροπής για την Κοινή Υπουργική Απόφαση, που εξέδωσε η προηγούμενη κυβέρνηση και ακόμα δεν έχει αποσυρθεί.

Η «Διαδημοτική» ζητάει επίσης την απόσυρση του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος για τον Υμηττό που προώθησε η προηγούμενη κυβέρνηση όπως επίσης και την έναρξη του διαλόγου για τον Υμηττό, δηλώνοντας την αντίθεσή της στο σχεδιαζόμενο Ρυθμιστικό Σχέδιο για την Αττική.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια