Θεσμοθετείται περιβαλλοντικό βραβείο «Κώστας Κονδύλης»

Πηγή: Σ.Π.Α.Υ.

Τη σύσταση περιβαλλοντικού βραβείου «Κώστας Κονδύλης» προς τιμήν του αείμνηστου μέλους του Δ.Σ. του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και μαχητή στα θέματα του Υμηττού και του περιβάλλοντος γενικότερα, αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, κατά τη συνεδρίασή του, στις 21 Δεκεμβρίου.

Το περιεχόμενο και τη διαδικασία της βράβευσης αποφασίζει αρμόδια αμισθί επιτροπή, με έδρα τα γραφεία του Συνδέσμου, η οποία κατόπιν πρότασης του Προέδρου του ΣΠΑΥ και Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά, απαρτίζεται από μέλη του Δ.Σ. και προσωπικότητες.

Εξάλλου, κατά τη συνεδρίαση του, το Δ.Σ. του Συνδέσμου υπερψήφισε ομόφωνα τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμα τεχνικών έργων του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προϋπολογισμός των συνεχιζόμενων έργων, που αφορούν κατά κύριο λόγο σε αναδασώσεις και καθαρισμούς εύφλεκτης βιομάζας, ανέρχεται σε 5.034.663 ευρώ ενώ ο προϋπολογισμός για τα νέα έργα του 2010 ανέρχεται σε 7.024.112 ευρώ.

Προκειμένου να προχωρήσει σε έργα πυροπροστασίας, συντήρησης δικτύου δεξαμενών, αρδεύσεων, αναδασώσεων, καθαρισμού εύφλεκτης βιομάζας, κλαδεύσεων, βελτίωσης δασικών οδών, αποκομιδής μπαζών και απορριμάτων στον Υμηττό, κατασκευές παρατηρητηρίων και περιβαλλοντικές μελέτες, ο ΣΠΑΥ διεκδικεί κάθε αξιοποιήσιμο κοινοτικό και εθνικό πόρο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια