Η Δόξα Βύρωνα σε ανοδική τροχιά

Πηγή: stoplekto.gr

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Δόξας Βύρωνα μετά τη νίκη που σημείωσε το ιστορικό σωματείο επί της Ειρήνης Πετρούπολης.

Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε  ένας εν των δυο σκόρερ των ”κυανόλευκων” και πρώτος σκόρερ της ομάδας. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ταμπουράκη που αναφέρθηκε στο ματς με τους νεοφώτιστους τονίζοντας:

« Το παιχνίδι της Κυριακής ήταν πολύ δύσκολο για εμάς και θεωρώ ότι με αυτή την εκτός έδρας νίκη επιβεβαιώσαμε την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που διανύουμε το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, εκμεταλλευτήκαμε τα «στραβοπατήματα» των πρωτοπόρων και πλέον βρισκόμαστε τέσσερις βαθμούς από την κορυφή».

Ευχαριστημένος όμως είναι και ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος κοινοποίησε στην σελίδα φίλων του ιστορικού συλλόγου στο facebook το παρακάτω κείμενο:

«Αρχίζουμε σιγά σιγά να γινόμαστε Δόξα. Έχουμε όμως πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Κρατάμε χαμηλά τους τόνους είμαστε ταπεινοί και δουλεύουμε. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στο τεχνικό τιμ και στον κόσμο».

Πηγή εικόνας: ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια