Υπέρ της εκμίσθωσης των αναψυκτηρίων τάσσονται οι αναγνώστες του Βύρωνας.gr

Υπέρ της εκμίσθωσης των αναψυκτηρίων του Βύρωνα τάσσεται η πλειοψηφία των αναγνωστών του Βύρωνας.gr

Σύμφωνα με τη ψηφοφορία που διενεργήθηκε στην ιστοσελίδα μας, μεταξύ 24 Νοεμβρίου και 9 Δεκεμβρίου, από τα 1042 άτομα που συμμετείχαν το 75% ψήφισε υπέρ της  απόφασης της δημοτικής αρχής να παραχωρήσει τα αναψυκτήρια του Βύρωνα προς ενοικίαση σε ιδιώτες, ενώ κατά τάχθηκε το 22% και 3% ήταν οι αναποφάσιστοι.

Σημειώνεται πως τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν ότι αντιπροσωπεύουν το σύνολο της κοινής γνώμης, καθώς η συμμετοχή ήταν απολύτως ελεύθερη και προαιρετική για κάθε  αναγνώστη.

[poll id=”2″]

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

6 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Sofi Sak

Υπαρχει site που μπαινεις και ψηφιζεις, πατας ανανεωση και ξαναμπαινεις και ξαναψηφιζεις με αλλο ανωνυμο IP. Αφιστε λοιπον αυτα τα κολπα κατα μερους γιατι πλεον δεν παραμυθιαζεται ο κοσμος. Μονο κακο στη σελιδα σας και στην εφημεριδα σας κανετε. μπορω να αλλαξω το αποτελεσμα εν ριπη οφθαλμου!

Βύρωνας.gr

Αλλάξτε το λοιπόν αφού είναι τόσο εύκολο…

Sofi Sak

Ξαναβγαλε την ψηφοφορια στον αερα….Και αμα θες σου δινω και το site να το αλλαξεις και μονος σου…μια και δεν εχεις δουλεια να κανεις και ασχολεισαι με ψευτικες ηλεκτρονικες ψηφοφοριες

Βύρωνας.gr

Η ψηφοφορία έχει κλείσει. Ήταν ανοιχτή 2 εβδομάδες. Είχατε όλο το διαθέσιμο χρόνο για να αλλάξετε το αποτέλεσμα, γιατί δεν το κάνατε;
Για την προστασία της ψηφοφορίας χρησιμοποιούνται 3 δικλείδες ασφαλείας. Η καταγραφή της IP είναι η μία, αλλά δεν είναι η μόνη.

Stella Kalaitzaki

Βασικά το αποτέλεσμα είναι οφθαλμοφανής απάτη… με ποιά λογική οι απλοί πολίτες να είναι υπερ της εκμίσθωσης? Θα λάβουν μερίδιο από τα κέρδη; σαν να λέμε, θέλεις υπηρεσίες που α) να σου παρέχονταιι δωρεάν/με μικρό αντίτιμο ή β) θέλεις να τις πληρώνεις χρυσό; και το 75% να εχει απαντήσει β)…. μας δουλεύετε προφανώς.

Xenophondas Holevas

Sofi είσαι άδικη , είμαι σίγουρος όμως ότι δεν το κάνεις εσκεμμένα, το κάνεις επειδή δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας .

Το αποτέλεσμα όποιο και αν είναι , δεν χαρακτηρίζει το forum αλλά το πόσοι από τους Βυρωνιώτες ενεργοποιήθηκαν να ψηφίσουν, ποτέ δεν θα αποτελούν την ολότητα του Βύρωνα παρά μόνο ένα δείγμα .Μην συνδέεις το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας με την ποινή της απαξίωσης για την προσπάθεια του Virοnas.gr
Το Vironas.gr έχει μία ιστορία στα τεκταινόμενα του Βύρωνα επί πολλά έτη . Οι συντελεστές του δεν είναι ούτε άγνωστοι , ούτε έχουν χαρακτηριστεί ως καιροσκόποι ή ιδιοτελείς, αντίθετα είναι ανεξάρτητοι και δεν πουλούν μόνο προσφέρουν .

Αυτό το ξέρουν καλά κυρίως όλοι όσοι προσπάθησαν να εντάξουν αυτή την προσπάθεια προς όφελος τους μονόπλευρα κατά καιρούς για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους . Δεν υπήρξαν διαφημίσεις , δεν υπήρξαν και δεν έγιναν δεκτές χορηγίες , δεν υπήρξαν μονόπλευρες τοποθετήσεις και προβολές προσώπων ή σκοπιμότητες παρά μόνο αντικειμενικό ενδιαφέρον για την περιοχή μας .

Νομίζω ότι το πήρες στραβά και θα σε βοηθούσε για να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου μία αναδρομή προς τα πίσω στα άρθρα όποιας κατηγορίας και αν διαλέξεις για να αναγνωρίσεις μόνη σου ότι η αντικειμενικότητα και η πολυφωνία είναι δεδομένη, ακόμη και η αμφισβήτηση που εσύ θέτεις μερικές φορές βοηθάει όσο σκληρή κι αν είναι είναι …

Όλα αυτά προς αποκατάσταση της αδικίας προς τους συντελεστές και την προσπάθεια τους ,από όσα ξέρω για το Vironas .gr εδώ και αρκετά χρόνια…