Εξάσφαιρος ο Αθηναϊκός με Καματερό

Πηγή: stoplekto.gr

Φωτιές… έβγαζε σήμερα, Σάββατο, ο Αθηναϊκός ο οποίος για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου στην Α’ ΕΠΣΑ διέλυσε με 6-0 το Καματερό, σημειώνοντας την πιο ευρεία νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι «λόρδοι» ήταν καταιγιστικοί καθώς ανέλαβαν από το πρώτο μόλις λεπτό την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Με τη συμπλήρωση 11′ αγώνα το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα πήρε κεφάλι στο σκορ. Σε εκτέλεση κόρνερ του Αλεσάδρνο Ντε Μπαρτόλο , ο Σπύρος Κορρές εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη έξοδο του Κολλιάκη και με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στο 18′ μετά από λάθος του Καφαλίδη, ο Παναγιωτόπουλος έκανε το σουτ όμως η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι της εστίας του Μηλιώνη και κατέληξε άουτ.

Στο 23′ ο τερματοφύλακας των «τζιαλορόσι» είπε «όχι» σε σουτ του Μιχαλόπουλου μέσα από την περιοχή. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το ιστορικό σωματείο του Βύρωνα απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στο 34′ ο Παναγιώτης Δρυμούσης μπήκε μέσα στην περιοχή, σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Χάρη Ρεντζή, ο οποίος δεν αστόχησε κάνοντας το 2-0.

Στο 3′ της επανάληψης ο Παναγιώτης Δρυμούσης πέτυχε ένα εκπληκτικό από άποψης θεάματος τέρμα. Ο Πειραιώτης μεσοεπιθετικός εξαπέλυσε σουτ από απόσταση 35 μέτρων, κι ενώ είχε δει τον τερματοφύλακα των «νερατζούρι» εκτός εστίας, με τη μπάλα να καρφώνεται στα δίχτυα για τρίτη φορά στο ματς.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γιώργος Λεβέντης, που είχε περάσει σαν αλλαγή στο β’ μέρος με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στη συνέχεια πήρε το. όπλο του ο Παύλος Μπίτιλης ο οποίος με δυο τέρματα στο 73′ και 81′ ολοκλήρωσε το θρίαμβο των «λόρδων» διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καλοπήτας): Μηλιώνης, Βλαχογιάννης (64′ Γαβριήλ), Βουρλούμης (46′ λ.τρ. Λεβέντης), Τζανετής, Κορρές, Καφαλίδης, Γρίβας (46′ Μποτσιβάλης), Ντε Μπαρτόλο, Ρεντζής, Μπίτιλης, Δρυμούσης.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Μανδύλης): Κολλιάκης, Ανδριτσόπουλος, Μαστρογιαννάκης, Μιχαλόπουλος, Τρούπης, Θεοδωρακόπουλος, Τρακόσης, Κλωνάρης (50′ Παπαϊωάννου), Ρεντούμης (58′ Σφακιανάκης), Κουνάδης (58′ Μόσχος), Παναγιωτόπουλος.

Πηγή εικόνας: athinaikosfc1917.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια