Συνέχισε με νίκη στο πρωτάθλημα η Δόξα

Πηγή: doxavyrona.gr

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε την Κυριακή η Δόξα Βύρωνος, η οποία επικράτησε με 2-0 του Αττικού στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 3’ ο Κασσιανός με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Χαρμπίλα. 36 λεπτά αργότερα και ο Φώσκολος είδε την μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι. Το πρώτο ημίχρονο παρά τις ευκαιρίες που υπήρξαν για γκολ βρήκε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με 0-0. Στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» μπήκαν πιο αποφασισμένοι για την νίκη. Στο 61’ ο Ζίζηλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Παπατζίμας διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΤΤΙΚΟΣ: Χαρμπίλας, Γραμματικόπουλος, Τζέλας, Συριόπουλος, Τζαβέλλας (80’ Καραγιάννης), ΤζωρτζάτοςΒ., Νικολάτος (46’ Τζωρτζάτος Θ.), Παπαβασιλείου, Αγαλιάνος, Συριόπουλος Δ., Συμεωνίδης (56’ Ασαμόα)

ΔΟΞΑ: Μπόκος, Κριεμμάδυ, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Υφαντής, Κατσίγιαννης (74′ Γκουντελίτσας), Χαλβατζής, Ταμπουράκης, Κασσιανός (54′ Παπατζίμας), Φώσκολος (80′ Παπαχειμώνας ).

Πηγή εικόνας: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Πηγή βίντεο: spdoxav.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια