Ήττα στο 90′ για την Δόξα

Πηγή: doxavyrona.gr

Την τρίτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Δόξα στα Μελίσσια, καθώς έχασε από τον  Ακάδημο με 2-1. Η ομάδα του Βύρωνα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 23′ και έμεινε να παίζει με 10 παίκτες από το 37′, λόγω της αποβολής του Υφαντή με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα, δεν το έβαλε κάτω και είχε τις ευκαιρίες να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Η προσπάθεια των παικτών των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 71′, όταν ο Λουσαράκης με σουτ έκανε το 1-1. Η πίεση συνεχίστηκε, όμως, μια στιγμή αδράνειας της άμυνας της Δόξας στο 90′ ήταν αρκετή για να την εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Ακάδημου και να πετύχουν το δεύτερο γκολ τους που τους χάρισε τη νίκη.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ: Τσαβδαρίδης, Κριεμμάδυ Ψωμάς ( 59′ Λουσαράκης ), Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Βακερλής( 46′ Χαλβατζής ), Κατσίγιαννης, Παπατζίμας, Ταμπουράκης, Υφαντής, Κατσούδας ( Φώσκολος )

ΑΚΑΔΗΜΟΣ: Σαλίκας, Αρχοντούλης, Σινάνι(86′ Νούλας), Γεωργίου, Δελμαδώρος, Σπανός, Καλημέρης(81′ Μιχαήλ), Σαρέλλης, Μπρίλης(46′ Τσιτοροάγκα), Ντάρλας, Τάσσης

Πηγή εικόνας: stoplekto.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια