Προς ενοικίαση το κυλικείο της παιδικής χαράς Νέας Ελβετίας

Πηγή: dimosbyrona.gr

Ο Δήμος Βύρωνα προκήρυξε ανοικτή πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του Δημοτικού Αναψυκτηρίου που βρίσκεται στην Παιδική Χαρά Νέας Ελβετίας.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο Δημαρχείο Βύρωνα, την Πέμπτη 15/11/2012 στις 11:00 π.μ., ενώπιον της Επιτροπής Δημοπρασίας για την εκμίσθωση Ακινήτων του Δήμου Βύρωνα. Το ελάχιστο ποσό της πρώτης προσφοράς ορίζεται στο ποσό των 1.500,00 ευρώ μηνιαίως, για τα πρώτα δύο έτη της μίσθωσης και η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε οκτώ έτη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των στοιχείων της δημοπρασίας όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Γραφείο της Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου κας Μπαστέα, στο Δημαρχείο του Βύρωνα, Καραολή & Δημητρίου 36-44, 1ος όροφος, τηλ. 2132008675, 2132008677.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

3 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Vicky Ponirou

Να πάρουν τώρα σειρά η Ανάληψη και η Αγ. Τριάδα, επιτέλους!

Yia Fra

Δεν ξέρω αν ζείτε στον Βύρωνα. Αν ναι, δεν ξέρω πόσον καιρό έχετε να περάσετε από το Άλσος Αγ. Τριάδας. Αν έχετε περάσει, δεν ξέρω αν έχετε δει τα υπέροχα πράγματα που γίνονται εδώ και ένεν χρόνο στη Λαμπηδόνα, πρώην δημοτικό αναψυχτήριο και νυν ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΥΡΩΝΑ. Σας συνιστώ να το επισκεφτείτε και τότε σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη! καμία ιδιωτικοποιήση λοιπόν γιατί…ΟΥΤΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ/ ΟΥΤΕ ΡΗΜΑΔΙΟ/ Η ΛΑΜΠΗΔΟΝΑ ΕΙΝΑΙ/ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ !!!!!!!!!

Vicky Ponirou

Δεν είχα καμία πρόθεση να υποτιμήσω τις δραστηριότητες που αναφέρετε ούτε να ταχθώ υπέρ της ιδιωτικοποίησης των συγκεκριμένων δημοτικών επιχειρήσεων. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η αξιοποίησή τους και αν αυτή μπορεί να γίνει από το Δήμο, ακόμη καλύτερα. Χαίρομαι αν πράγματι η Λαμπηδόνα έχει μετατραπεί σε "κέντρο κοινωνικό", όπως λέτε, σας πληροφορώ όμως ότι η Ανάληψη παραμένει "Ρημαδιό" και κατά τη γνώμη μου, ατην περίπτωση που ο Δήμος αδυνατεί να αναστρέψει αυτή την εικόνα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στην εκμίσθωση του χώρου. Αντίθετα, θα αναβαθμιστεί ο χώρος της παιδικής χαράς και ταυτόχρονα θα προκύψουν έσοδα για το Δήμο από κάτι που έχει εγκαταλειφθεί προ καιρού .