Αύξησε τη διαφορά του ο Αθηναϊκός

Πηγή: stoplekto.gr

Ακόμη μια σημαντική νίκη σημείωσε Αθηναϊκός, ο οποίος επιβλήθηκε αυτή τη φορά με 2-0 της Διάνας Ηλιούπολης. Oι «λόρδοι» μετρούν σε πέντε παιχνίδια ισάριθμες νίκες, γεγονός που αποδεικνύει ότι η ιστορική ομάδα του Βύρωνα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Τα δυο τέρματα που σημείωσε ο Χάρης Ρεντζής (3′, 18′) αποδείχθηκαν αρκετά ώστε οι γηπεδούχοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μάλιστα, οι «ερυθροκίτρινοι» θα μπορούσαν να είχαν σημείωσε και τρίτο γκολ, όμως ο Χρήστος Μποτσιβάλης είδε το σουτ που επιχείρησε στο 25′ να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Κουρουπάκη.

Ο Αθηναϊκός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Παναγιώτη Δρυμούση στο 47′ με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητής ήταν ο Ζαραβινός με βοηθούς τους Σαμοϊλη και Καραγιαννίδη.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μηλιώνης, Βλαχογιάννης (65′ Γαβριήλ), Βουρλούμης, Τζανετής, Τσιάμης (46′ Λεβέντης), Καφαλίδης, Μποτσιβάλης (74′ Μανταδάκης), Ντε Μπαρτόλο, Ρεντζής, Μπίτιλης, Δρυμούσης.

ΔΙΑΝΑ: Κουρουπάκης, Νίκολι (21′ Σακκάς), Λουτσάι (38′ Λίτσας), Καρίτζης, Απέργης, Σάρας, Βαρδαβίλιας, Χούδρας, Αναστασάκης, Ματσάγκος, Παπαντωνίου (60′ Παναγόπουλος).

Πηγή εικόνας: athinaikosfc1917.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια