Μελίσσια – Δόξα Βύρωνα 0 – 3

Πηγή: doxavyrona.gr

Την πρόκριση της στην 4η φάση του κυπέλλου Ε.Π.Σ.Α. εξασφάλισε το απόγευμα της Τετάρτης η Δόξα Βύρωνα κόντρα στα Μελίσσια. Οι κυανόλευκοι “καθάρισαν” από το πρώτο ημίχρονο καθώς σημείωσαν τρία τέρματα.

Το πρώτο γκολ ήρθε με το “καλημέρα” μόλις στο 5′ με αυτογκόλ του Αντωνόπουλου Π. Οι φιλοξενούμενου πέτυχαν ένα ακόμη γκολ στο 52′ με τον Γώγο ενώ το τελικό σκορ (0-3) έγραψε στο 58′ ο Παπανδρέου. Μεγάλη ευκαιρία για γκολ έχασαν οι γηπεδούχοι στο 80′ όταν ο Κατσιούλης εκτέλεσε πέναλτι με τον Τσαβδαρίδη όμως να αποκρούει.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Πυρένης, Τσουκαλάς Π. (80′ Τζανέτης), Νέμι, (75′ Βουνισέας), Αντωνόπουλος Ε., Αγγελίδης, Αντωνόπουλος Π., Σκορδάς, Τσουκαλάς Φ., Κατσιούλης, Λυμπούσης, Τριανταφυλλόπουλος (55′ Τζελίλι)

ΔΟΞΑ: Τσαβδαρίδης, Κουβαριτάκης (27′ Χαλβατζής), Ψωμάς, Παπαχειμώνας, Κέντρος ( 77′ Βακερλής ), Ρέλλος, Ρόπας, Γκουντελίτσας (46′ Ζαφειράκης ), Φώσκολος, Γώγος, Παπανδρέου

Πηγή εικόνας: doxavirona.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια