Αθηναικός – Πανερυθραϊκός 3-0

Πηγή: http://athinaikosfc1917.blogspot.gr

Ο Αθηναϊκός κατάφερε να κερδίσει και τον Πανερυθραϊκό στο Βύρωνα και είναι η μονή ομάδα που έχει κάνει το 3 στα 3 και να πιάσει  κορυφή μόνος στο Β όμιλο της Α’ Αθηνών.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Αθηναϊκός άνοιξε το σκορ με εύστοχο πέναλτι του Βουρλουμη έπειτα από χέρι. Στο 16 ο Δρημούσης έκανε χέρι στην περιοχή έπειτα από ένα κόρνερ των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα άλλο ένα πέναλτι αυτή τη φορά για τον Πανερυθραικο το οποίο απέκρουσε ο Μηλιώνης.

Στο δεύτερο μέρος και οι δυο ομάδες μπήκαν για την νίκη καθώς το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του Αθηναϊκού, στο 67 ο Αθηναϊκός είχε δοκάρι μα τον Κορρε,για να έρθει το 74 λεπτό από μια επέλαση του Ρεντζη ο όποιος ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να κερδίσει την αποβολή και το πέναλτι για την ομάδα του, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Βουρλούμης κάνοντας το 2-0 .Το 3-0 το έκανε ο Γαβριήλ στο 85 λεπτό στέλνοντας με σουτ στο “γάμα” της εστίας.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ : Μηλιώνης, Βλαχογιάννης (46′ Γαβριήλ), Βουρλούμης, Τζανετής, Κορρές, Καφαλίδης, Πέλλας (46′ Λεβέντης), Ντε Μπαρτόλο, Ρεντζής (80′ Γρίβας), Μπίτιλης, Δρυμούσης.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μολφέσης, Σίψας, Γκριτζάς, Σαξανίδης, Γκόλιας, Χατζής, Κόλλιας (73′ Γιαννόπουλος), Λαζαρίδης, Παπαδημητρίου (28′ Παπάζογλου), Αντωνιάδης,Παπαθανασίου (3′ λ.τρ. Αντιόλ).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια