Καματερό – Δόξα Βύρωνα 1-4

Πηγή: doxavyrona.gr

Μεγάλη νίκη για την Δόξα εκτός έδρας  επί της ομάδας του Καματερού με το ευρύ 1-4. Νίκη που συνοδεύτηκε και με ωραία εμφάνιση επί ενός αντιπάλου που είχε 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο χορός των γκολ ξεκίνησε στο  9′ λεπτό με γκολ του Ταμπουράκη, για να γίνει στο 35′ λεπτό το 0-2 με χτύπημα πέναλτι του Υφαντή.  Στο 57′ ο Φώσκολος το 0-3 και στο 58′ ο Ταμπουράκης το 0-4 για να μειώσει το Καματερό στο 85′ σε 1-4. Η Δόξα είχε και 2 σουτ στα δοκάρια και πολλές ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Περίπου 150 φίλοι της ομάδος ακολούθησαν την ομάδα και πανηγύρισαν στο τέλος την μεγάλη νίκη.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Αποστόλου, Παναγιωτόπουλος (75΄ Πιπίνης), Κουνάδης, Κλονάρης, Παπαϊωάννου, Μαστρογιαννάκης(70’ Παπαγεωργίου), Θεοδωρακόπουλος, Μιχαλόπουλος, Μανάρας, Ανδριτσόπουλος, Ρεντούμης (10’ Σφακιανάκης)

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ: Μπόκος, Kriemady, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Κασσιανός, Κατσίγιαννης (73′ Χαλβατζής), Παπατζίμας, Ταμπουράκης, Υφαντής (46′ Ζαφειράκης), Λουσαράκης (46′ Φώσκολος).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια