Πήρε το ντέρμπι του Βύρωνα ο Αθηναϊκός

Πηγή: topiko24.gr

Με «δράστη» τον Παύλο Μπιτίλη, ο Αθηναϊκός πήρε την νίκη στο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Δόξα Βύρωνα και τον Αθηναϊκό με 0-1.

Οι  «λόρδοι» μπήκαν δυνατά και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 17’ όταν ο Ζαμπαράς έχασε σημαντική ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπόκου. Στην επανάληψη ο προπονητής του Αθηναϊκού, Ηλίας Καλοπήτας πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον 25χρονο  φορ, Παύλο Μπιτίλη και δικαιώθηκε με την επιλογή του, καθώς στο 75’ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για την ομάδα του σκορπώντας τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση  όταν στο 80’ μετά από λανθασμένο υπολογισμό του Μηλιώνη, στη σέντρα του Κρυεμάδι, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και απομάκρυναν οι αμυντική των «κιτρινικόκκινων». Το  τέλος του αγώνα βρήκε την πλευρά των «λόρδων» να πανηγυρίζουν το πρώτο φετινό ντέρμπι του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΑ.

Απίστευτη ατμόσφαιρα από τους οπαδούς της Δόξας στις κερκίδες του γηπέδου.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ: Μπόκος, Παπαχειμώνας (38′ Χαλβατζής), Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Κρυεμάδι, Κασσιανός, Παπαντζήμας (46′ Ζαφειράκης), Ταμπουράκης, Λουσαράκης (78′ Γκουντελίτσας), Υφαντής.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μηλιώνης, Βλαχογιάννης (15′ Γαβριήλ), Βουρλούμης, Τζανετής, Κορρές, Καφαλίδης, Πέλλας (72′ Λεβέντης), Ντε Μπαρτόλο, Ζαμπαράς, Ρεντζής (46′ Μπίτιλης), Δρυμούσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια