Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Θέατρο Βράχων

Πηγή: thebest.gr

Μετά το μουσικό τους ταξίδι ανά την Ελλάδα η ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η συνθέτρια και σολίστ του βιολιού Ευανθία Ρεμπούτσικα, η οποία ως γνωστό κατάγεται από την Κάτω Αχαία, ολοκληρώνουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις τους με μία μεγάλη συναυλία που θα δοθεί την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στον Βύρωνα.

Οι δύο καλλιτέχνιδες που ξανάσμιξαν μετά από πολλά χρόνια (είχαν συνεργαστεί στο ξεκίνημα της μουσικής τους πορείας) παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Μπαχάρι, κανέλα και γιορτή», τίτλος που είναι εμπνευσμένος από την μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία «Πολίτικη κουζίνα» του Τάσου Μπουλμέτη όπου την υπέροχη μουσική είχε συνθέσει η Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο παραθέτει, μέσα απ’ αυτή την παράσταση που πρωτοπαρουσιάστηκε τον περασμένο χειμώνα στο Παλλάς της Αθήνας, τη ψυχή της, διεισδύοντας στις μελωδίες της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και σπουδαίων στιχουργών, μαγεύοντας με την ανεξίτηλη χροιά της φωνής της.

Τελικά το σχήμα της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και της Ευανθίας Ρεμπούτσικα δεν ήρθε το φετινό καλοκαίρι προς την Πάτρα οπότε οι θαυμαστές τους από την περιοχή της Αχαίας, έχουν την ευκαιρία εφόσον μπορούν, να ταξιδέψουν ως την Αθήνα για να απολαύσουν τη συναυλία τους στο Βύρωνα.

Πληροφορίες

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου
Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»
Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση: 15€, Ταμείο: 18 €, Νεανικό: 15 €

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια