Σοβαρά επεισόδια στο φιλικό Δόξα Βύρωνα – Αιγάλεω

Πηγή: newsbeast.gr

Ο αγώνας ήταν φιλικός, αλλά η ατμόσφαιρα στην κερκίδα μόνο φιλική δεν ήταν. Οπαδοί της Δόξας Βύρωνα συνεπλάκησαν με φίλους του Αιγάλεω, στη διάρκεια αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο Βύρωνα.

Ο αγώνας άρχισε κανονικά στις 6 το απόγευμα, αλλά λίγο αργότερα και ενώ οι γηπεδούχοι ήταν πίσω στο σκορ με 1-0, περίπου 100 οπαδοί της Δόξας επιτέθηκαν εναντίον 50 οπαδών του Αιγάλεω. Ακολούθησαν σοβαρά επεισόδια και αρκετοί οπαδοί τραυματίστηκαν ελαφρά.

Τα πνεύματα ηρέμησαν αφού παρενέβη η αστυνομία, όμως ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Kostas Stefanakis

μια ζωη σκοτωνονται χωρις σοβαρη αιτια οι οπαδοι της δοξας βυρωνα μετα απο 20 χρονια ουτε καν εχουν ωριμασει σαν ανθρωποι και συνεχιζουν να παιζουν ξυλο στης κερκιδες,ειναι μεχρι να σκοτωθει καποιος απο αυτους για να βαλουν αν βαλουν μυαλό οι υπολοιποι που ακολουθουν αυτην την ομαδα.ασχημο πραγμα να μην εχεις ζωη και να σε νοιαζει μονο να παιζεις ξυλο για μια ομαδα η οποια στο κατω κατω δεν σε πληρωνει,δεν ζεις απο αυτην.