Αθηναϊκός: Φιλική ήττα από Ολυμπιακό

Πηγή: skaouter.gr

Αυτή τη φορά ο Αθηναϊκός δεν τα κατάφερε, καθώς υποχρεώθηκε σε ήττα με σκορ 3-0 από τους Νέους του Ολυμπιακού (Κ17), σε ματς που διεξήχθη το Σάββατο (25/8) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Να σημειωθεί πως στη βασική σύνθεση των ”ερυθρόλευκων” χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της Κ20.

Από εκεί και πέρα, ο Ηλίας Καλοπίτας δοκίμασε δυο ενδεκάδες, με ένα μείγμα από έμπειρους και νέους παίκτες προκειμένου να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τελευταίοι. Η κούραση από την σκληρή προετοιμασία ήταν εμφανής στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, ωστόσο σύμφωνα με το τεχνικό επιτελείο η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η σύνθεση του α’ ημιχρόνου: Λιάπας, Βλαχογιάννης, Κορρές, Τζανετής, Νταούδης, Ντε Μπαρτόλο, Πέλα, Λεβέντης, Ρεντζής, Μπίτιλης, Μανταδάκης.Στο β’ μέρος χρησιμοποιήθηκαν οι: Μηλιώνης, Ανδριανόπουλος, Γαβριήλ, Σκαρλάτος, Βουρλούμης, Βαφειάδης, Μποτσιβάλης, Ζελέκου, Τσιάμης, Λαμπρινούδης, Δρυμούσης.

Από την αναμέτρηση του Σάββατου απουσίαζαν, οι Αντώνης Μπαλαφούτης και Απόστολος Καφαλίδης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών αλλά και ο Σπύρος Ζαμπαράς λόγω προσωπικού προβλήματος.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο τεχνικός των ”λόρδων”, Ηλίας Καλοπίτας σε δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε:” Στην προκειμένη φάση σκοπός μας δεν είναι το αποτέλεσμα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διορθώνουμε τις αδυναμίες μας και να προσπαθούμε να τηρούμε στο γήπεδο το αγωνιστικό μας πλάνο”.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια