Τρεις μεταγραφές και μια ανανέωση στη Δόξα Βύρωνα

Πηγή: onsports.gr

Την απόκτηση των Κώστα Κουβαριτάκη, Φάνη Κέντρου, Αντώνη Φώσκολου και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Άκη Λουσαράκη, ανακοίνωσε  η Δόξα Βύρωνα.

Ο Κώστας Κουβαριτάκης είναι 22χρονος μπακ χαφ που προέρχεται από τον ΑΟ Βύρωνα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Αγίου Θωμά.

Ο Φάνης Κέντρος είναι ενας νεαρός ποδοσφαιριστής, που πέρσι αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ με τη φανέλα του Νικηφόρου. Ο 22χρονος παίζει στο κέντρο της άμυνας, αλλά μπορεί να προσφέρει και στη θέση του δεξιού πλάγιου μπακ.

Ο Αντώνης Φώσκολος είναι από τους καλύτερους επιθετικούς που έχουν περάσει από τα αθηναϊκά γήπεδα. Ο 32χρονος άσσος αγωνίστηκε πέρσι στον Ηλυσιακό, ενώ έχει περάσει και από Αγία Παρασκευή, Άγιο Ιερόθεο, Ασπρόπυργο, Παράδεισο, Νέα Ιωνία και Ελπιδοφόρο.

Όσο για τον Άκη Λουσαράκη είχε μια πολύ καλή χρονιά στην επιθετική γραμμή του συλλόγου τη σεζόν που έφυγε και θεωρείται πως φέτος μπορεί να βοηθήσει ακόμη περισσότερο.

Πήγη εικόνας: Κostas Αnagnostopoulos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια