Νέα «τεσσάρα» ο Άθνε!

Πηγή: Αθηναϊκός F.C. 1917

Ο Αθηναϊκός παίζοντας καλό ποδόσφαιρο (1100 θεατές) ξεπέρασε και το εμπόδιο της ομάδας των Αγ. Αναργύρων και συνεχίζει μονός πρώτος με 19 βαθμούς στις επτά πρώτες αγωνιστικές, με 6 νίκες και μια ισοπαλία.

Η ομάδα του Βύρωνα δεν ένιωσε σε καμία στιγμή του παιχνιδιού την απειλή από την αντίπαλη ομάδα. Προηγήθηκε νωρίς με τον Ζαφειράκη (9?) και είχε και άλλες κλασσικές ευκαιρίες να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο Αθηναϊκός ανέβασε ταχύτητα ρίχνοντας και τον Μπιτιλη στο αγώνα ο όποιος σκόραρε δυο φορές στο 53?και στο 79?. Το τρίτο γκολ το έβαλε ο Σταύρου στο 65·

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ανωτερότητα του Αθηναϊκού και το μόνο που κατάφεραν είναι να μειώσουν στο 90 με τον Κίτσιο.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μηλιώνης, Μπίνας, Βουρλούμης, Αλεξόπουλος, Στρατής (77′ Μπελέρι), Ζίζηλας, Μπιρμπίλι, Σταύρου, Παναγόπουλος (46′ Μπίτιλης), Ζαφειράκης, Μανταδάκης (73′ Μπαλαφούτης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια