Περασε και απο τη Ροδο ο ΑΘΝΕ!

Πηγή: Αθηναϊκός F.C. 1917

O Αθηναϊκός κατάφερε να ανατρεψει το σκορ με τον Ιάλυσο και να πάρει τη νίκη με 2-1 που του δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα στον όμιλο.

Με την έναρξη του β? ημιχρόνου, ο Ντούλας άνοιξε το σκορ για τους Ροδίτες, οι οποίοι μετουσίωσαν σε εκείνο το σημείο την ανωτερότητά τους. Στη συνέχεια, οι «Λόρδοι» πίεσαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 76? με τον Ζαφειράκη, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βακαλίδη.

Το «χρυσό» γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Ζίζηλας στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, δίνοντας τους τρεις βαθμούς στον Αθηναϊκό.

Στο παρελθον οι ομαδες ειχαν ξανασυναντιθει για το πρωταθλημα της Β εθνικης την χρονια 98-99 2-0 ηττα στην Ροδο και 2-0 νικη του Αθηναικου στον Βυρωνα ,αλλα και την χρονια 99-2000 με νικη 5-1 στο Βυρωνα και 0-1 στη Ροδο.

Για την ομαδα του Αθηναικου αγωνιστηκαν οι: Μηλιώνης, Μπίνας, Βουρλούμης, Αλεξόπουλος, Στρατής, Μπελέρι (46? Ζίζηλας), Μπιρμπίλι, Σταύρου, Σπέρτος (46? Μανταδάκης), Ζαφειράκης, Μπίτιλης (85? Παναγόπουλος).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια