Αθηναϊκός – Νέα Ιωνία 0 – 0

Πηγή: Αθηναϊκός F.C. 1917

O Αθηναϊκός για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική δείχνει ότι είναι πρωταγωνιστής στο περιφερικό πρωτάθλημα. Tην Κυριακή αγωνιζόμενος με την ομάδα της Ιώνιας έδειξε τα δόντια του παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο κοινό του, έχοντας καθόλα την διάρκεια την μπάλα στην κατοχή του και δείχνοντας ότι έχει από ένα πολύ καλό σύνολο, που δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο, με μεγαλύτερη φάση το δοκάρι στο 46? με τον Ζαφειράκη καθώς και άλλες ευκαιρίες. H απουσία του Μπιττιλη ήταν εμφανή καθώς ήταν τιμωρημένος (τέσσερα γκολ έτυχε στο κύπελλο).

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα όμως ήταν ο διαιτητης Δραμιτινος και το επιτελείο του οι οποίοι εξόργισαν τον κόσμο του Αθηναϊκού δείχνοντας μια “προστασία” απέναντι στη αντίπαλη ομάδα που δεν πείσε καθόλου ότι είναι φαβορί για την άνοδο.

Για την ιστορία στο Αθηναϊκό αγωνιστήκαν οι Μηλιώνης, Μπίνας, Καραμπάς (77? Βουρδουμής), Αλεξόπουλος, Στρατής, Μπελέρι (86? Ζίζηλας), Μπιρμπίλι, Σταύρου, Παναγόπουλος, Ζαφειράκης (77? Μαντσαδάκης), Σπέρτος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Μόλις τρεις αγωνιστικές έχουν περάσει από την έναρξη του πρωταθλήματος και τα? όργανα για τη διαιτησία έχουν ήδη αρχίσει. Ανακοίνωση με αιχμές για τα σφυρίγματα του Δραμιτινού (ΣΔ ανατολικής Αττικής) εξέδωσε η διοίκηση του Αθηναϊκού, μέσω της οποία ζητάει «σεβασμό στην ιστορία του, σεβασμό στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και του προπονητή».

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης: «Εντύπωση προξενεί στον κόσμο του Αθηναϊκού το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αθηναϊκού βρίσκεται αντιμέτωπη με εχθρικά διαιτητικά που προκαλούν τεράστια ερωτηματικά και πλήττουν ευθέως την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Ο Αθηναϊκός το μόνο που απαιτεί είναι σεβασμό. Σεβασμό που αποδίδεται μόνο με την ισότιμη μεταχείριση».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια