Η απάντηση της Ζόχνοβα στον Αθηναϊκό

Πηγή: weplayball.gr

Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με το θέμα των οφειλών του Αθηναϊκού προς την Καταρίνα Ζόχνοβα και την «καμπάνα» της FIBA στον πρωταθλητή Ελλάδας, η Τσέχα φόργουορντ μίλησε αποκλειστικά στο basketworld και τοποθετήθηκε επί του θέματος:

“Τον Μάρτιο του 2011 έφυγα από τον Αθηναϊκό και μεταγράφηκα στην ΑΕΚ Λάρνακας στην Κύπρο. Η ομάδα του Βύρωνα και προσωπικά ο δήμαρχος, μου είχε υποσχεθεί ότι μέχρι τέλος Απριλίου του 2011 θα εξοφληθώ. Όμως, δεν πήρα ποτέ τα λεφτά μου παρά μόνο υποσχέσεις ότι τα χρήματά μου είναι στο γραφείο του υπουργού για υπογραφή ή δεν τα έχει στείλει ο χορηγός και από μέρα σε μέρα θα πληρωθούμε… Το παραμύθι αυτό κράτησε πάνω από 6-7 μήνες και στη συνέχεια με προτροπή του δικηγόρου μου, προχωρήσαμε σε αρχική επαφή με την ομάδα του Βύρωνα για να με πληρώσουν χωρίς να χρειαστεί να προσφύγω στην FIBA.

Μάταια όμως, καθώς δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Αφού η υπόθεση έφτασε στην FIBA και αποφάνθηκε η παγκόσμια ομοσπονδία υπέρ μου, η πρόταση του Αθηναΐκου ήταν να πληρώσει μόνο τα 10.000 ευρώ και όχι τα 14.440 που χρωστούσε και μάλιστα σε 4 άτοκες δόσεις. Σε έναν τέτοιου είδους διακανονισμό όπου η ομάδα του Βύρωνα ήθελε μετά από ένα χρόνο και καθυστέρηση να πληρώσει ότι ήθελε και με τους όρους που ήθελε, φυσικά και δεν δέχτηκα.

Διερωτώμαι τι είναι ηθικό και που τελικά ήταν το πρόβλημα μιας και ο Αθηναϊκός δεν συμμετείχε ποτέ στην εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία εκδικάστηκε ερήμην στο δικαστήριο της Γενεύης και ενώ υπάρχει τελεσίδικη απόφαση από τέλη Μαρτίου δεν την εκτελεί και δεν θέλει να με πληρώσει. Έχω παίξει σε Γαλλία, Πολωνία, Ισραήλ, Τσεχία και ποτέ δεν μου έτυχε κάτι παρόμοιο για δεδουλευμένα χρήματα. Η απόφαση είναι τελεσίδικη και η ομάδα του Βύρωνα οφείλει να με πληρώσει. Από εκεί και πέρα ο δικηγόρος μου χειρίζεται την υπόθεση και αυτός είναι αρμόδιος για τα περαιτέρω”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Τσέχα παικτρια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Kostas Stefanakis

αληθεια που ειναι οι χορηγοι και αφησαν απληρωτη την παικτρια;γιναμε διεθνως ρεζιλι διοτι δεν καταβαλαμε ος οφειλαμε τα δεδουλευμενα σε μια αθλητρια που ζει απο αυτο που αγαπαει.κσλα λοιπον τα παχια λογια αλλα ας πληρωνουμε και τα χρωστουμενα μασ οι χορηγοι που χρηματοδοτουν την ομαδα,μπραβο που μας κανατε ρεζιλι διεθνως 1 τοσο ιστορικο σωματειο οπως ειναι ο αθηναικος.