Πέντε νέα τριθέσια σπιτάκια για τις αδέσποτες γάτες στον Δήμο Βύρωνα

Με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης για τις αδέσποτες γάτες του Δήμου Βύρωνα, η υπηρεσία Αστικής Πανίδας προχώρησε στην τοποθέτηση πέντε νέων τριθέσιων σπιτιών.

20 Δεκεμβρίου 2024
Ένα λεπτό ανάγνωσης
52 Views
spitia

Με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης για τις αδέσποτες γάτες του Δήμου Βύρωνα, η υπηρεσία Αστικής Πανίδας προχώρησε στην τοποθέτηση πέντε νέων τριθέσιων σπιτιών. Τα σπιτάκια κατασκευάστηκαν από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου ενόψει της κακοκαιρίας, προσφέροντας ασφαλές καταφύγιο στα αδέσποτα ζώα.

Τα νέα σπιτάκια έχουν τοποθετηθεί στα παρακάτω σημεία:

  1. Δίπλα από το Κλειστό Γυμναστήριο Βύρωνα – Δύο τριθέσια, αντικαθιστώντας τα παλιά που είχαν κλαπεί ή καταστραφεί.
  2. Πάρκο της Ανάληψης – Ένα τριθέσιο.
  3. Πλατεία Ενώπης (Τραλλέων & Ανδριανουπόλεως) – Ένα τριθέσιο.
  4. Νεκροταφείο Βύρωνα – Ένα τριθέσιο.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στις προσπάθειες του Δήμου να φροντίσει τις αδέσποτες γάτες, ειδικά κατά τη διάρκεια των δύσκολων καιρικών συνθηκών. Ο Δήμος καλεί τους δημότες να στηρίξουν τις δράσεις αυτές, με στόχο τη δημιουργία ενός πιο φιλικού και ασφαλούς περιβάλλοντος για τα ζώα της πόλης.

Προσθέστε το Βύρωνας.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε μας για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα τελευταία νέα για τον Βύρωνα
Exit mobile version