Site icon Βύρωνας.gr

Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα

Με κάθε επισημότητα έγινε το βράδυ της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου 2023, στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο «Στέφανος Καραλής» η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Βύρωνα Αλεξίου Σωτηρόπουλου και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνα και Υμηττού, κ. Δανιήλ.

Πολιτικό όρκο έδωσαν ο απερχόμενος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Στάση Βύρωνα» Γρηγόρης Κατωπόδης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Βύρωνα, Βαγγέλης Γείτονας, ο δημοτικός της σύμβουλος Βασίλης Καλύβας και ο επικεφαλής της παράταξης Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα – Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση, Σταύρος Τζιορτζιώτης.

Μετά την ορκωμοσία απηύθυναν χαιρετισμούς, ο νέος Δήμαρχος Αλέξιος Σωτηρόπουλος και οι επικεφαλής των παρατάξεων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής και πρώην Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και ο πρώην Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Ρογκάκος.

Επίσης, οι Βουλευτές Άννα Καραμανλή (Ν.Δ.), Νίκος Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ), Παύλος Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ), Νάντια Γιαννακοπούλου (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) καθώς και η Τόνια Αντωνίου πρώην βουλευτής (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ).

Εκ μέρους του Δ/ντη ΕΚΕΜΣ ο ανθυπασπιστής πεζικού Ευθύμιος Κολιός, από το Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα η αστυνόμος Α΄ Χρυσούλα Μήτσιου, ο Δ/ντης Κέντρου Υγείας Βύρωνα Χαράλαμπος Μαργαρίτης, από την  Ένωση Βύρωνα ο Πάτροκλος Πανώργιας, από τη Νίκη Βύρωνα ο Δημήτρης Παππάς, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Ιωακειμίδης, Χρήστος Γώγος, Ρούλα Μακρή, Νικόλαος Μαγκανάρης, Χριστίνα Κεφαλογιάννη, Βασίλειος Καρπενάρος, ο Δημ. Συμβουλος Αλίμου κ. Παπανικολάου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιώργος Φραγκάκης και μέλη του απερχόμενου δημοτικού συμβουλίου.

Οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι οι:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ: ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

ΒΥΡΩΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ

ΕΞΥΠΝΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ Συνεργαζόμενες-οι, Αγωνιστική Εκλογική Συμπόρευση

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα αποτελείται από 35 μέλη και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Exit mobile version