Την οικοπεδοποίηση 20 στρεμμάτων του Λόφου Κοπανά ζητούν οι ιδιώτες – διεκδικητές

Πηγή: rogmistinenimerosi2.blogspot.com

Πρόταση διαπραγμάτευσης έχουν αποστείλει στους δήμους Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού, οι ιδιώτες διεκδικητές του λόφου Κοπανά, με την οποία προτείνουν την παραίτηση τους από τη διεκδίκηση του 81% της επίδικης έκτασης, εφ’ όσον τους παραχωρηθούν 20 στρέμματα από αυτή την έκταση (σ.σ. περίπου το 19%), ως οικοδομήσιμα άρτια οικόπεδα εντός σχεδίου πόλεως. 

Η πρόταση αυτή έχει κοινοποιηθεί από τις 23/9/21, με εξώδικη επιστολή των εναγόντων.

Η Δημοτική Αρχή Βύρωνα προχωρά τις νομικές διαδικασίες, για την αναίρεση της απόφασης του Εφετείου, ανεξάρτητα από τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού και ζητά προσδιορισμό της προσφυγής στον Άρειο Πάγο για τον Μάιο του 2022, χωρίς όμως να έχει ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν την δασική έκταση του λόφου Κοπανά.

Ο χειρισμός της υπόθεσης από την Δημοτική Αρχή, από την αρχή μέχρι σήμερα, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, οι οποίες διαμαρτύρονται για ελλιπή ενημέρωση και τακτική απόκρυψης για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια