Site icon Βύρωνας.gr

Στα θρανία επιστρέφουν αύριο οι μαθητές της Γ’ Λυκείου

Στα σχολεία θα επιστρέψουν από αύριο Δευτέρα οι μαθητές της Γ’ Λυκείου μετά από την αναστολή λειτουργίας των μαθημάτων στις 11 Μαρτίου 2020, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Όλα έτοιμα για την επανέναρξη των μαθημάτων στον Δήμο Βύρωνα

Ενόψει της επανέναρξης των μαθημάτων της Γ’ Λυκείου, ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με την Σχολική Επιτροπή, εφοδίασαν  τα σχολεία με όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας, προκειμένου να λειτουργήσουν με απόλυτη ασφάλεια για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής παρέδωσε στα τέσσερα Λύκεια του Βύρωνα, μάσκες (πάνινες) για κάθε μαθητή της Γ΄Λυκείου και τους καθηγητές, καθώς και φιάλες αντισηπτικού, που χορηγήθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας.

Σε όλα τα Λύκεια της πόλης μας θα υπάρχουν καθαρίστριες καθ΄όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους, εξωτερικοί φύλακες και επάρκεια μέσων ατομικής καθαριότητας στις τουαλέτες (σαπούνι και χάρτινες χειροπετσέτες) και  αντισηπτικών στις αίθουσες.

Οδηγίες προς μαθητές, εκπαιδευτικούς και κηδεμόνες

Λίστα με όλα όσα θα πρέπει να προσέχουν τις ημέρες που θα επιστρέψουν στα θρανία οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές, αλλά και οι γονείς και κηδεμόνες του, έχει καταρτίσει ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας.

Τι πρέπει να προσέχουν οι μαθητές

Τι να προσέχουν οι εκπαιδευτικοί

Τι να προσέχουν οι γονείς και οι κηδεμόνες

Exit mobile version