Επιπλέον μέτρα προφύλαξης αποφάσισε το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης, Πρόληψης και Αντιμετώπισης του Κορωνοϊού

Πηγή φωτογραφίας: INTIME NEWS

Συνεδρίασε σήμερα το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης, Πρόληψης και Αντιμετώπισης του κορωνοϊού και αποφάσισε τη συμπλήρωσή των μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα με  τα παρακάτω:

 1. Την απολύμανση όλων των κλειστών δημοτικών αθλητικών χώρων, του Κολυμβητηρίου και του Δημοτικού Κινηματογράφου «Νέα Ελβετία».
 2. Την απολύμανση των λεωφορείων της Δημοτικής Συγκοινωνίας, των σχολικών λεωφορείων των Παιδικών σταθμών και του αυτοκινήτου της υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι».
 3. Την επιτάχυνση των διαδικασιών για την προμήθεια και διανομή επιπλέον μέσων απολύμανσης και προφύλαξης (αντισηπτικό υγρό, γάντια, μάσκες).
 4. Την ενημέρωση όλων των εργαζόμενων με επικαιροποιημένα φυλλάδια οδηγιών, αλλά και την επί τόπου ενημέρωση τους από τον γιατρό εργασίας στους χώρους δουλειάς.
 5. Την αναστολή όλων των εκδηλώσεων – δράσεων του Δήμου που είχαν προγραμματιστεί σε κλειστούς χώρους.
  Πιο συγκεκριμένα ματαιώνονται οι εκδηλώσεις – δράσεις:

  • Του 2ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου
  • Της Μικρή Σκηνή
  • Οι Κινηματογραφικές Βραδιές
  • Οι Σχολές Γονέων
  • Η ενημέρωση – συζήτηση για τη στοματική υγιεινή των παιδιών, από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Βύρωνα.

Σε ότι αφορά την απολύμανση των Παιδικών Σταθμών, του 3ου και 5ου Λυκείου  Βύρωνα που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα, μετατίθεται για αύριο το μεσημέρι μετά το πέρας της λειτουργίας τους, καθώς λόγω φόρτου εργασίας της εταιρείας δεν κατέστη δυνατό να γίνει ήμερα.

Αύριο θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα Σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια