Στα χέρια της αστυνομίας ο διαβόητος Αλβανός κακοποιός της συμπλοκής του Βύρωνα

Πηγή: lawandorder.gr

Μεγάλη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής σε συνεργασία με τα ΕΚΑΜ, καθώς εντόπισαν και κατέσχεσαν τεράστια ποσότητα κοκαΐνης μεγαλύτερη του ενός τόνου σε Αγρίνιο και Αστακό. Συνολικά συνελήφθησαν 10 άτομα.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο Αλβανός κακοποιός Σαντέρ Πεμάι, στενός συνεργάτης του συμπατριώτη του και διαβόητου κακοποιού Μάριον Κόλα.

Πρόκειται για ένα από τα ελεύθερα αρχηγικά μέλη, σπείρας Αλβανών κακοποιών. Ήταν ο συνεργός του Μάριον Κόλα στην αιματηρή συμπλοκή με αστυνομικούς στον Βύρωνα στις 16 Φεβρουαρίου 2010. Ήταν εκείνος, που μέσα από έναν φούρνο πέταγε χειροβομβίδες στους αστυνομικούς, δύο από τους οποίους είχαν τραυματιστεί. Από πυρά των αστυνομικών είχε σκοτωθεί από λάθος ένας 25χρονος αλλοδαπός βιοπαλαιστής, ο Νικολά Τόντι. Ο Πεμάϊ έχοντας εκτίσει συνολικά 16 χρόνια, πριν από ένα χρόνο αποφυλακίστηκε και φαίνεται να πέρασε στη διακίνηση ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάριον Κόλα είχε πέσει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών στα Ιωάννινα, μετά την απόδραση του μαζί με 11 ακόμη κρατούμενους από τις φυλακές των Τρικάλων. Κάποιοι από τους δραπέτες, κατά τη διάρκεια συμπλοκών με αστυνομικούς είχαν σκοτώσει την 25χρονη Κατερίνα Ζώγαλη, στα Ίσθμια Κορινθίας και τον 37χρονος αστυνομικό Γιώργο Ανδριτσόπουλο στο Δίστομο Βοιωτίας.

Συνολικά οι αρχές κατέσχεσαν 1.300 κοκαΐνης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια