Site icon Βύρωνας.gr

Εκδήλωση για την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου “Δημήτρης Νικολαΐδης”

Ένα ποδοσφαιρικό “στολίδι” για την πόλη μας, το γήπεδο «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ», παραδίδει η Δημοτική Αρχή στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, στις 6.30 μ.μ., στην Εργάνη.

Πρόκειται για το γήπεδο το οποίο έλαβε την ονομασία του πρώην Δημάρχου Βύρωνα, Δημήτρη Νικολαΐδη, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

Στην εκδήλωση θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Μιχάλης Καραγιάννης, δήλωσε τα εξής: «Λόγω της μη τακτικής συντήρησηςτων εγκαταστάσεων είχαν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των αθλητικών χώρων που ήταν πλέον επικίνδυνοι για ατυχήματα. Μιλάμε για μια  περιοχή που χρησιμοποιείται για πολλά χρόνια ως χώρος αναψυχής και αθλοπαιδιών και εξυπηρετεί πολύ μεγάλο αριθμό αθλούμενων και αθλητών. Ξεπερνώντας πλέον τα προβλήματα και καθυστερήσεις που δεν οφείλονται στον δήμο, δώσαμε για χρήση το γήπεδο και γενικά τις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής. Ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη μας».

Οι εργασίες αφορούσαν ανακατασκευές – βελτιώσεις των υφιστάμενων αθλητικών χώρων που βρίσκονται στο χώρο της Εργάνης και συγκεκριμένα το γήπεδο ποδοσφαίρουδύο γήπεδα μίνι – ποδοσφαίρου 5Χ5 και βοηθητικούς χώρους (κτίριο αποδυτηρίων κ.λπ.).

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες που έγιναν ήταν οι εξής:

*Φωτογραφίες: Αντώνης Συμεωνάκης

Exit mobile version