3η Ποδηλατοβόλτα Δήμου Βύρωνα

Η Δημοτική Αρχή καλεί όλους τους πολίτες του Βύρωνα (και όχι μόνο), μικρούς και μεγάλους, να πάρουν τα ποδήλατά τους και να πραγματοποιήσουν με ασφάλεια μια βόλτα στους δρόμους του Βύρωνα, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, στο πλαίσιο της 3ης Ποδηλατοβόλτας, μιας εκδήλωσης που διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά και έχει αντιμετωπισθεί με ενθουσιασμό από τους φίλους του ποδηλάτου.

Οι θιασώτες του ποδηλάτου έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων στους δρόμους του Βύρωνα (επιλεγμένη διαδρομή) μόνοι τους ή μαζί με την οικογένειά τους και τους φίλους τους.

Τόπος συνάντησης των αναβατών είναι το πάρκο της Καραολή & Δημητρίου, μπροστά από το Δημαρχείο με ώρα προσέλευσης 10.30 π.μ. και ώρα εκκίνησης 11.00 π.μ..

Η ποδηλατοβόλτα διοργανώνεται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου), με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα που αφορούν τη βιώσιμη στρατηγική μεταφορών και φυσικά τη ψυχαγωγία τους.

Λεπτομέρειες για τη δράση:

  • Σημείο συνάντησης: Καραολή και Δημητρίου, μπροστά από το Δημαρχείο
  • Ώρα συνάντησης: 10.30 π.μ.
  • Εκκίνηση βόλτας: 11.00 π.μ.
  • Διαδρομή: Καραολή και Δημητρίου μπροστά από το Δημαρχείο, Βοσπόρου Δεξιά, Αγίας Σοφίας Δεξιά, Χρυσοστόμου Σμύρνης Αριστερά, Πλατεία Μαρτάκη, Νικηφορίδη Δεξιά, Ιφικράτους Αριστερά, Λαέρτου Δεξιά, Φορμίωνος Δεξιά, Ξυπέτης Αριστερά, Ανδριανουπόλεως Δεξιά, Δήλου Δεξιά, Φορμίωνος Αριστερά, Καραολή και Δημητρίου Δεξιά και Τερματισμός στην Καραολή και Δημητρίου μπροστά από το Δημαρχείο (συμβουλευτείτε και τον χάρτη). Φέτος θα υπάρξει και σύντομη διαδρομή (γύρω από το πάρκο της Καραολή & Δημητρίου) για τους πολύ μικρούς μας φίλους.

Για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των αναβατών και των συνοδών τους θα παρέχονται:

  • Η διαδρομή που επιλέχθηκε δε θα είναι προσβάσιμη από άλλα οχήματα, με την Τροχαία Καισαριανής να το εξασφαλίζει κλείνοντας τους δρόμους.
  • Τους αναβάτες θα συνοδεύει η Τροχαία και έμπειροι αναβάτες.
  • Service ποδηλάτων στην αφετηρία από τον Κυριάκο Τσίμπαλη (Ν. Ελβετίας 48).
  • Όχημα μεταφοράς αναβατών και ποδηλατών αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.
  • Στο χώρο θα βρίσκεται ασθενοφόρο, ιατρός, νοσηλεύτρια και διασώστες.

Δείτε την διαδρομή:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια