Κοινωνικό Φροντιστήριο από τον Δήμο Βύρωνα

Ο Δήμος Βύρωνα θα λειτουργήσει και φέτος τον πετυχημένο κοινωνικό θεσμό ενισχυτικής διδασκαλίας, με τον τίτλο “Κοινωνικό Φροντιστήριο”.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα του Δήμου που προσπαθεί να σταθεί αρωγός στις δυσκολίες πολλών οικογενειών.

Καλούνται εκπαιδευτικοί (εν ενεργεία ή μη), αλλά και κάτοχοι πτυχίων ΑΕΙ που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος εθελοντικά, να ενημερώσουν τους Διευθυντές των Σχολείων του Βύρωνα (αν και εφόσον διδάσκουν σε αυτά) ή να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Παιδείας του Δήμου στο τηλέφωνο 210 7624403.

Οι μαθητές πρέπει να έχουν συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής στο “Κοινωνικό Φροντιστήριο”, που θα τους δώσουν οι Διευθυντές των Σχολείων τους, έως τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 (η αίτηση επισυνάπτεται και στην ιστοσελίδα μας).Αιτήσεις μπορούν να γίνονται οποιαδήποτε χρονική στιγμή, δηλαδή και μετά τις 12 Οκτωβρίου 2015.

Μετά τις 15 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα και με νέα ανακοίνωση θα λάβει χώρα ενημέρωση για την έναρξη των μαθημάτων εντός του Οκτωβρίου.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Βύρωνα (οδ. Γεννηματά / Μυρακτής).

Αίτηση συμμετοχης στο Κοινωνικό Φροντιστήριο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια