Ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Πηγή: gazzetta.gr

Ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα εντυπωσίασε με τη διοργάνωση την πρώτη ημέρα το 10ου φετινού τουρνουά Όπεν μικρών ηλικιών.

Την ίδια ώρα, που έφτιαξε τις κατάλληλες αγωνιστικές συνθήκες για το αύριο του αθλήματος, το σωματείο του Καρέα τίμησε το παρελθόν του, πρόσφερε δώρα στους συμμετέχοντες κι έδειξε κοινωνική ευαισθησία προτρέποντας τους παριστάμενους στο κλειστό γυμναστήριο «Τάκης Παπαγεωργίου» να βοηθήσουν το έργο του «Χαμόγελου του παιδιού».

Το όπεν, που διοργανώνει ο Α.Ο. Καρέα με τη συνεργασία της ομοσπονδίας και υπό την αιγίδα του δήμου Βύρωνα, είναι σε εξέλιξη με 149 συμμετοχές (μόλις δύο οι αποχές) και ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι με τους τελικούς στις έξι ηλικιακές κατηγορίες.

Σύντομο χαιρετισμό στο πρώτο τουρνουά πανελλήνιας εμβέλειας του Καρέα έκανε ο δήμαρχος Βύρωνα: «Βρισκόμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε σημαντικές προσπάθειες, όπως είναι η διεξαγωγή αυτού του πρωταθλήματος. Ο δήμος Βύρωνα θέλει να βοηθήσει τον αναπτυξιακό αθλητισμό και να προσφέρει ό,τι μπορεί σε τοπικό επίπεδο. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι και να επαναλάβουμε τέτοιες διοργανώσεις», υπογράμμισε ο Άκης Κατωπόδης.

Από την πλευρά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ο επικεφαλής της διοίκησης Μανώλης Κολυμπάδης τόνισε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε τον Αθλητικό Όμιλο Καρέα και τον δήμο γι’ αυτό το όπεν, που μπήκε φέτος στο πρόγραμμα των αναπτυξιακών. Είμαι χαρούμενος, αλλά και συγκινημένος διότι βλέπω γεμάτο γυμναστήριο και συναντώ ανθρώπους από ένα σωματείο, που σε δύσκολα χρόνια του αθλήματος είχε πλούσια δραστηριότητα κι εμφάνιζε αποτελέσματα».

Δύο άνδρες από το πλήρωμα κινητής ιατρικής μονάδας του «Χαμόγελου του παιδιού» είναι όλη την ώρα στο γυμναστήριο των αγώνων έτοιμοι να βοηθήσουν όποτε χρειαστεί (και χρειάστηκε, με μικροτραυματισμό αθλήτριας στο πόδι) και στο πλαίσιο των μικρών χαιρετισμών η διοίκηση του Α.Ο. Καρέα προέτρεψε από μικροφώνου τον κόσμο να προσφέρει την ελάχιστη βοήθεια στο φιλανθρωπικό ίδρυμα. Αυτό επιτυγχάνεται με απλό SMS στον αριθμό 54020 και τη λέξη «χαμόγελο».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ