Αντιφασιστική πορεία για τη δολοφονία του Π. Φύσσα στο Βύρωνα

Αντιφασιστική πορεία, για την συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16/9 στις 19:00 στο Βύρωνα.

Η πορεία θα ξεκινήσει από την πλατεία του Αγίου Λαζάρου με προορισμό το πάρκο της Αγίας Τριάδας. Θα ακολουθήσει συναυλία στη Λαμπηδόνα στις 21:00 με ελεύθερη είσοδο από τους ΦΡΑΞΙΑ, DEMON ST8, ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, GIFT OF LIFE138.

Ακολουθεί το σχετικό κάλεσμα:

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή τους κατοίκους του Βύρωνα, στην αντιφασιστική πορεία της Τρίτης 16 του Σεπτέμβρη στις 19:00.

Ένας χρόνος από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι και τα τάγματα εφόδου της Χ.Α. συνεχίζουν τις επιθέσεις απρόσκοπτα.
Οι φασίστες είναι όργανα των ισχυρών του πλούτου.
Επιτίθενται σε όλους τους καταπιεσμένους, σε όποιον/α αντιστέκεται, σε όποιον/α διαφέρει.
Η κυβέρνηση και τα κυρίαρχα ΜΜΕ τους κάνουν πλάτες.

Στις γειτονιές της προσφυγιάς, της αντίστασης, της αξιοπρέπειας, της ανεργίας και της αλληλεγγύης, οι φασίστες και οι υποστηρικτές τους δεν είναι απλά ανεπιθύμητοι αλλά εχθροί.

Αυτό θα το επιβεβαιώνουμε κάθε στιγμή, με κάθε τρόπο..

Ούτε στον Βύρωνα, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!

Η πορεία θα ξεκινήσει από τον Άγιο Λάζαρο με προορισμό το πάρκο ΛΑΜΠΗΔΟΝΑΣ, θα ακολουθήσει συναυλία στις 21:00 με ελεύθερη είσοδο από τους:

ΦΡΑΞΙΑ, DEMON ST8, ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, GIFT OF LIFE138.

Αντιφασίστες/τριες Βύρωνα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια