Στάση Βύρωνα: “Δεν θα συμμετάσχουμε στις 4 τελετές εγκαινίων”

Να μην συμμετάσχει στα εγκαίνια των νέων έργων αποφάσισε η Στάση Βύρωνα θεωρώντας ότι “δεν έχουν σχέση με την (αναμφισβήτητη) χρησιμότητα των ίδιων των έργων αλλά αποτελούν επικοινωνιακές φιέστες που επιδιώκουν να στεφανώσουν με λαϊκίστικο τρόπο το κλείσιμο της τριπλής θητείας του απερχόμενου δημάρχου”.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει επίσης οτι “τα έργα αυτά στην πλειοψηφία τους είναι είτε ολοκληρωμένα από καιρό αλλά δεν είχαν λειτουργήσει είτε εγκαινιάζονται δίχως να έχουν ολοκληρωθεί”.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Δεν αμφισβητούμε τη χρησιμότητα των έργων, αλλα τις επικοινωνιακές φιέστες του απερχόμενου Δημάρχου

Η Δημοτική Πρωτοβουλία Στάση Βύρωνα δεν θα συμμετάσχει στις 4 τελετές εγκαινίων (δύο παιδικοί σταθμοί, το Σταθοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο και το κολυμβητήριο) που θα πραγματοποιηθούν από τις 27 μέχρι τις 31 Αυγούστου από την απερχόμενη δημοτική αρχή. 

Ο λόγος είναι ότι δεν έχουν σχέση με την (αναμφισβήτητη) χρησιμότητα των ίδιων των  έργων αλλά αποτελούν επικοινωνιακές φιέστες που επιδιώκουν να στεφανώσουν με λαϊκίστικο τρόπο το κλείσιμο της τριπλής θητείας του απερχόμενου δημάρχου.

Το «θεαθήναι» μέχρι τέλους πάνω από το «είναι»…

Τα έργα αυτά στην πλειοψηφία τους είναι είτε ολοκληρωμένα από καιρό αλλά δεν είχαν λειτουργήσει είτε εγκαινιάζονται δίχως να έχουν ολοκληρωθεί! Ψευδώς λοιπόν αναγράφεται ότι «παραδίδονται στον βυρωνιώτικο λαό»!

Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε δύο σημεία.

Η παραπάνω θέση μας είναι ζήτημα αρχής και όχι κεκτημένη «αντιπολιτευτική» διάθεση, όπως ενδεχομένως να προπαγανδιστεί.

Επίσης, ας θεωρείται κάτι παραπάνω από αυτονόητη η εκτίμησή μας στον συμπολίτη μας και ολυμπιονίκη Χρήστο Ταμπαξή, το όνομα του οποίου δίνεται στο κολυμβητήριο.

Δημοτική Πρωτοβουλία Στάση Βύρωνα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Niki Melliou

επιτρέψτε μου, αν και συμφωνώ σε καίρια σημεία μαζί σας, να εκφράσω τη θλίψη μου για την απόφασή σας καθώς θεωρώ ότι η αριστερή δύναμη πρέπει να βρίσκεται παντού και να δηλώνει την αντίστασή της άμεσα και όχι μόνο ηλεκτρονικά