Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Βύρωνα

Μέσα σε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ο δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Παναγιώτη Κόνσουλα, άναψαν τα λαμπάκια του χριστουγεννιάτικου δένδρου στο πάρκο της Καραολή και Δημητρίου.

17 Δεκεμβρίου 2013
Ένα λεπτό ανάγνωσης
9 Views

Με παιδικές φωνές και χαμόγελα πλημμύρισε χθες το απόγευμα το πάρκο της Καραολή και Δημητρίου, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος Βύρωνα.

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και τα λαμπάκια που στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψαν, εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά. Μετά το πέρας της ομιλίας του ο κ. Χαρδαλιάς κάλεσε τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Παναγιώτη Κόνσουλα να ανάψουν μαζί το δέντρο, μια κίνηση που προκάλεσε έκπληξη στους παρευρισκόμενους. Ο κ. Κόνσουλας αποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση και μαζί με την κόρη του ανέβηκαν στην εξέδρα.

Η βραδιά κύλισε με πολλές ακόμα όμορφες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους μέχρι αργά το βράδυ.

Exit mobile version