Γερμανός μαραθωνοδρόμος ενισχύει το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα

Σε ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τα δεινά και τους αγώνες του ελληνικού λαού, Γερμανός μαραθωνοδρόμος, ο οποίος συμμετέχει στον σημερινό αγώνα του Μαραθωνίου, ανακοίνωσε ότι θα αξιοποιήσει κάθε χιλιόμετρο της ιστορικής διαδρομής για να ενισχύσει την αγορά φαρμάκων από το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα.

Μέσω ιστοσελίδας, η οποία απευθύνεται σε Γερμανούς και Έλληνες πολίτες γνωστοποίησε στους συμπατριώτες του να «ποντάρουν» ένα χρηματικό ποσό ο καθένας, για κάθε χιλιόμετρο του Μαραθωνίου που θα διανυθεί, το οποίο σκοπεύει να δώσει στο Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα, ως μια συμβολική εκδήλωση στήριξης και ενθάρρυνσης του ελληνικού λαού.

Ο Γερμανός μαραθωνοδρόμος θα επισκεφτεί την Δευτέρα το μεσημέρι το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα για να ενημερωθεί για το έργο του ενώ στην συνέχεια θα παρακαθίσει σε γεύμα, το οποίο οργανώνεται προς τιμή του από την Γραμματεία του ΚΙΦΒ.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια