Site icon Βύρωνας.gr

Λαμπηδόνα Βύρωνα… το χάος βασιλεύει

Μια διαφορετική άποψη για όσα συμβαίνουν στην Λαμπηδόνα παρουσιάζει αναγνώστης με καταγγελία του.

Σύμφωνα με την καταγγελία όλοι οι τοίχοι γύρω από την Λαμπηδόνα είναι βαμμένοι με σπρέι, ενώ σε περιόδους εκδηλώσεων υπάρχουν σκουπίδια στον περιβάλλοντα χώρο.

Επίσης ζητά την συνδρομή της δημοτικής αρχής και της αστυνομίας, γιατί όπως υποστηρίζει κατά τη διάρκεια της ημέρας γίνεται χρήση ουσιών σε δημόσια θέα, σε έναν χώρο που σε ελάχιστη απόσταση λειτουργεί παιδική χαρά.

Ακολουθεί ολόκληρη η καταγγελία:

Λαμπηδόνα Βύρωνα… το χάος βασιλεύει

Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση, στο πάρκο της Αγίας Τριάδας στο Βύρωνα, όπου λειτουργεί το πολιτιστικό -κατά κάποιους- κέντρο Λαμπηδόνα, όπου συμβαίνουν πολλά ενδιαφέροντα όπως είναι εμφανές.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.. Δεν χρειάζεται κάποια περιγραφή, ώστε να καταλάβει κάποιος “άσχετος” τι συμβαίνει εκεί. Σε ελάχιστη απόσταση, λειτουργεί παιδική χαρά, όπου δεκάδες παιδιά καθημερινά παίζουν και έρχονται σε επαφή με όλη αυτή την υποβάθμιση του χώρου.Δεν υπάρχει κυριολεκτικά τοίχος που δεν έχει βαφτεί με σπρέι. Σε περιόδους εκδηλώσεων, η περιοχή θυμίζει σκουπιδότοπο..

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, απροκάλυπτα πια, γίνεται και χρήση ουσιών σε δημόσια θέα.

Δεν θα σχολιάσουμε το τι και πως. Το θέμα είναι άλλο. Το επίσημο κράτος που βρίσκεται;

Η Δημοτική αρχή για παράδειγμα. Υπάρχει κανείς από όλους αυτούς τους αξιωματούχους του δήμου να ενδιαφερθεί; Η δημοτική αστυνομία, έχει περάσει ποτέ το κατώφλι του πάρκου; Η Ελληνική Αστυνομία;

Είναι πολυεπίπεδη και συνολική η ευθύνη και είναι καιρός να ασχοληθεί κάποιος!

Αναγνώστης

Exit mobile version