Site icon Βύρωνας.gr

Τριτοκοσμικές εικόνες από τον χώρο οχημάτων του Δήμου Βύρωνα

Εκτενές φωτορεπορτάζ από την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο οχημάτων του Δήμου Βύρωνα ανάρτησε στο blog της η Δημοτική Πρωτοβουλία “Στάση Βύρωνα”.

Εγκαταλελειμμένα οχήματα όπως απορριμματοφόρα και υδροφόρες, σκούπα, πλυντήριο κάδων και πληθώρα κάδων καθαριότητας αφήνονται εκτεθειμένα να αχρηστευθούν και να πουληθούν για παλιοσίδερα, τη στιγμή που μπορούν να επισκευασθούν, όπως καταγγέλλουν τα μέλη της Γραμματείας της “Στάση Βύρωνα”.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται η περίπτωση 3 κλαδοφάγων που βρίσκονται 2 χρόνια τώρα σε συνεργείο για να επισκευασθούν και δεν μπορεί ο Δήμος να τους παραλάβει επειδή δεν μπορεί να τους πληρώσει, με αποτέλεσμα να στέλνονται τα προϊόντα κλαδέματος στη χωματερή και να τα πληρώνουμε με 45 ευρώ τον τόνο, ενώ θα μπορούσε το προϊόν να χρησιμοποιηθεί για λίπασμα.

Η Στάση Βύρωνα καταγγέλλει την αδιαφορία που δείχνει η Δημοτική Αρχή απέναντι στο μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου, “υποτιμώντας το γεγονός ότι πρόκειται για δημοτική περιουσία που αγοράσθηκε με χρήματα του λαού του Βύρωνα”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Παρακάτω παραθέτουμε ενδεικτικά ορισμένες από τις φωτογραφίες. Αν θέλετε μπορείτε να δείτε όλες φωτογραφίες πατώντας εδώ.

Exit mobile version